Hapı yuttular: Özge Ulusoy ile Şevval Şahin’den vitamin takviyelerine avuç dolusu hap...

Son dönemde vitamin takviyelerine artan ilgi Özge Ulusoy ile Şevval Şahin’i de harekete geçirdi. Aralıklı oruç tutup sık sık diyet yapan iki model, her gün düzenli olarak bir avuç dolusu hap tükettiklerini sosyal medyadan ilan etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2023 Güncelleme 30 Mayıs 2023, 06:57
Hapı yuttular: Özge Ulusoy ile Şevval Şahin’den vitamin takviyelerine avuç dolusu hap...

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü modeller ve yıldızların ardından Türk güzeller arasında da 'vitamin takviyeleri' son yıllarda trend haline geldi.

Sebze, meyve; hatta hayvansal gıdaların bundan 30 yıl öncesine göre bile çok daha düşük oranda vitamin ve mineral içermesi nedeniyle git gide popülerliği artan takviyeleri almak için mutlaka da bir uzmana danışılması gerekiyor...

Şeyma Subaşı'nın günde 7 farklı vitamin takviyesi aldığını açıklamasından sonra Özge Ulusoy ve Şevval Şahin'den de benzer paylaşımlar geldi.


KOLAJEN OLMAZSA OLMAZ
40 yaşındaki Ulusoy, damardan serum takviyeleri almanın yanı sıra her gün düzenli olarak 11 adet vitamin hapı içiyor. Bunların arasında kolajen, ıspanaktan brokoliye kadar birçok yeşil besinin bulunduğu suda eriyen tableti, Vitamin C ile çinko içeren bir diğer hap bulunuyor.

Yine 23 yaşındaki model Şahin de birçok farklı serum takviyesinin yanı sıra günde 11 adet vitamin hapı tüketiyor. Bunların arasında E, B12, K vitaminleri, hyalüronik asit, kolajen ve kalsiyum takviyeleri bulunuyor. Şevval Şahin, ayrıca kilo vermeye yardımcı Spirulina yosunu da tüketiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN