27 yıllık evlilik 10 dakikada bitti! Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ boşandı

Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, dün 27 yıllık evliliklerini resmen noktaladı. Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülen davaya el ele katılan ünlü çift, sadece 10 dakika sonunda boşandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2023 Güncelleme 30 Mayıs 2023, 06:57
27 yıllık evlilik 10 dakikada bitti! Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ boşandı

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının en uzun evliliklerinden biri daha bitti...

27 yıllık evliliklerinden bir de oğulları olan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un boşanacağına dair çıkan haberler, geçtiğimiz haftalarda gündem olmuştu.

28 Şubat tarihinde Aslantuğ'a boşanma davası açtığı ortaya çıkan Arzum Onan, bu kararın ise dostça alındığını ifade etmişti. Güzel oyuncu ile Mehmet Aslantuğ, dün Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülecek davaya birlikte katıldı.

Boşanma duruşmasına el ele gelerek herkesi şaşırtan ünlü çiftten Onan, sorulara "Arkadaşlar çok hassas bir konu" demekle yetindi.

BERABER AYRILDILAR
13.55'te başlayan duruşma sonunda resmen boşanan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un 27 yıl büyük emek verdikleri evlilikleri de 10 dakikada sonlanmış oldu.

Duruşma salonundan yine beraber ayrılan çiftten Aslantuğ, Arzum Onan'ın açtığı davada yer alan 'psikolojik şiddet' gerekçesiyle ilgili sorular sorulunca ise "Aşk olsun" şeklinde cevap verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN