İkinci kez sandık başına giden ünlüler seçimini yaptı: İşte sosyal medyadan sandık fotoğraflarını paylaşan ünlüler...

Sanat camiasının ünlü isimleri 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ilk turda sonuçlanmamasıyla birlikte ikinci kez sandığa gitti. Yıldız isimler, tek tek oy kullandı. Sosyal medyadan sandık fotoğraflarını da paylaşan ünlüler, Cumhurbaşkanı’nın belirlenmesi için tercihlerini yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2023 Güncelleme 29 Mayıs 2023, 06:58
İkinci kez sandık başına giden ünlüler seçimini yaptı: İşte sosyal medyadan sandık fotoğraflarını paylaşan ünlüler...

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Nilper Şahinkaya, oyunu kullanırken objektiflere böyle poz verdi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şahinkaya, yazı çalışarak geçireceğini söyledi.

ALİNA BOZ
Oyuncu Alina Boz, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda TSYD T.C. İstanbul Topkapı Üniversitesi'nde oyunu kullandı. Boz, "Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun" dedi.



HAMDİ ALKAN
Hamdi Alkan sandık başında da rahat durmadı. Alkan'ın, Instagram hesabından yaptığı, "Sandığa sıkı sıkı sarıldım" paylaşımı herkesi güldürdü.

SEREN SERENGİL
Seren Serengil, geçtiğimiz seçimde olduğu gibi bu seçimde de gözlük ve şapkasıyla tarzını konuşturdu.


ATA DEMİRER
Bozcaada ilçesinde 2 bin 691 seçmen için 8 sandık kuruldu. Komedyen Ata Demirer de Bozcaada ilçesi Halk Eğitim Salonu'nda 1004 numaralı sandıkta oy kullandı.



BEGÜM KÜTÜK
Sabah'ın erken saatlerinde oyunu kullanmaya giden Begüm Kütük, spor kıyafetleriyle dikkat çekti. Kütük, "Her şeyin hayırlısı olsun" dedi.
adından sıkça söz ettiren Pelin Öztekin de Cumhurbaşkanı seçimini yaptı. Fit haliyle dikkat çeken Öztekin, kendine hayran bıraktı.



EBRU DESTAN
Model ve oyuncu Ebru Destan da ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için tercihini yaptı.



SİNAN AKÇIL
Sandığa giden isimlerden birisi de şarkıcı Sinan Akçıl oldu. Akçıl, sandıklar kapanmadan kısa bir süre önce oyunu kullandı.

CEYDA DÜVENCİ VE BÜLENT ŞAKRAK
Ünlü çift oylarını kullandıktan sonra sandık görevlileri ile böyle selfie çektirdi.



PELİN ÖZTEKİN
Verdıği kilolarla adından sıkça söz ettiren Pelin Öztekin de Cumhurbaşkanı seçimini yaptı. Fit haliyle dikkat çeken Öztekin, kendine hayran bıraktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN