Hande Erçel ile Hakan Sabancı aşkı tam gaz devam ediyor!

İlk kez TAKVİM’in duyurduğu Hande Erçel ile Hakan Sabancı aşkı tam gaz devam ediyor. İstanbul’da magazin basınına yakalanmamak için gizli saklı görüşen çift, Paris tatiline çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2023 Güncelleme 05 Mart 2023, 06:56
Hande Erçel ile Hakan Sabancı aşkı tam gaz devam ediyor!

İÇİNDEKİLER

Güzelliği kadar yaşadığı sansasyonel aşklarla da çok konuşulan Hande Erçel, gönlünü çapkınlığı dilden dile dolaşan Hakan Sabancı'ya kaptırmıştı.



Murat Dalkılıç, Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım gibi isimlerle aşk yaşayan Erçel, kalbinin kapısını bu kez de Sabancı'ya açmıştı.



İNKAR ETMİŞTİ
Aşk haberini ilk kez TAKVİM'in duyurduğunda "Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin" diyerek inkar eden güzel oyuncu, geçtiğimiz ay sosyetik playboyla boy göstermişti. Aşkları ispatlandığında tek kelime dahi etmeyen çift, İstanbul'da görüntü vermemek için adeta köşe kapmaca oynamıştı.



ÖNCE PARİS SONRA FİNLANDİYA
İstanbul'da basından kaçmaya çalışan aşıklar rotasını yurt dışına çevirdi. Paris'e gitmek için hazırlık yapan gözde çift, bu kez de havalimanında yakalandı.



Pasaport sırasında bekleyen gözde ikili, aşk şehri Paris'te kısa bir süre tatil yapacak. 9 Mart sabahı ise Finlandiya'ya uçacak olan Hande Erçel ile Hakan Sabancı, ardından Lapland'e geçecek.



Kuzey Işıkları'nın en iyi göründüğü dönemlerden birini tercih eden çift, burada aşk tazeleyecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN