Hande Soral'ın doğum süreci ortaya çıktı! 16 saatlik zorlu süreçte bebeğinin boyunana dolanan kordonu...

Hande Soral’ın doğum sürecinin hayli zorlu olduğu ortaya çıktı. Soral, 16 saatlik zorlu süreçte bebeğinin kalp atışının yavaşlaması, miyomu ve oğlunun boynuna dolanan kordonuna rağmen gösterdiği sabırla sağlıklı bir şekilde Ali’yi kucakladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Haziran 2022 Güncelleme 07 Haziran 2022, 06:58
Hande Soral’ın doğum süreci ortaya çıktı! 16 saatlik zorlu süreçte bebeğinin boyunana dolanan kordonu...

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Hande Soral Demirci, geçtiğimiz günlerde oğluna kavuşmuştu.



35 yaşındaki oyuncunun doğum sürecinin tam 16 saat sürdüğü ve bu süreçte birçok kadın gibi büyük zorluklar yaşadığı ortaya çıktı.



Bu süreçte en büyük desteği kendisi gibi oyuncu eşi İsmail Demirci ile annesi Sabahat Soral'dan alan ünlü oyuncunun doktoru, doğum sürecini şöyle anlattı:



"Hiçbir şey kolay olmuyor. Saatler süren bir emek; dile kolay tam 16 saat. Kasılmalarımız evde başlamıştı, daha hastaneye ilk girdiğimizde patron mesajını net vermişti: "Ben ne dersem o!" Kalp atışları o kadar sınırdaydı ki, üzerine geçen on küsur saat boyunca bize sadece sabretmek düştü, sabırla beklemek. Ama nasıl bir sabır. An geldi güldük, eğlendik, an geldi biraz zorlandık. Sonunda da rahimdeki kocaman miyomumuza, boyna dolanan kordonumuza ve azıcık tombiş delikanlımıza rağmen doğumu tamamlamayı başardık."



Demirci, eşinin sancılarını hafifletmek için elinden geleni yaptı.



Güzel oyuncu, 16 saat boyunca sancı çekti.



Hande Soral, hastanede zaman zaman gözyaşı döktü.



Soral'ı zorlu sürecinde eşi İsmail Demirci bir an yalnız bırakmadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN