Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan kendisine en çok sorulan soruyu cevapladı! Sevgilisi Buğra Bahadırlı...

Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan, bu süreçte en çok sorulan sorunun kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı’nın kendisinden ayrılıp ayrılmadığı olduğunu belirtip ekledi: “Benimki kaçmadı!”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2022 Güncelleme 30 Mayıs 2022, 07:02
Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan kendisine en çok sorulan soruyu cevapladı! Sevgilisi Buğra Bahadırlı...

İÇİNDEKİLER

Yakalandığı Koronavirüs sayesinde akciğer kanseri olduğunu fark eden Billur Kalkavan, yaşadığı süreçle ilgili konuştu.



2009'dan beri kendisi gibi oyuncu Buğra Bahadırlı ile aşk yaşayan 59 yaşındaki Kalkavan, kendisine en çok sorulan sorunun "Sevgiliniz bu süreçte sizden ayrıldı mı?" sorusunun olduğunu dile getirdi.

Kendisinden 21 yaş küçük Bahadırlı'nın yanından bir an olsun ayrılmadığını söyleyen Billur Kalkavan, ekledi:



İLACI, SEVGİSİ OLDU
"Çoğu erkek böyle bir
durumda kaçardı. Buğra, kaçmadı. Yanı başımda durması hastalıkla mücadelemde bana çok yardımcı oluyor." Evli olmadıkları için hastane sürecinde bazı sıkıntılar yaşadıklarını da dile getiren güzel oyuncu, "Bu tarz sıkıntılar yaşamamak için Buğra'ya vekalet vermeyi planlıyorum" dedi.



GELEN MESAJLAR İYİ GELİYOR
Tomografi sonuçları ortaya çıkınca sol akciğerindeki kütlesinin kanser hücresi olduğu ve vücuda yayıldığını öğrenen güzel oyuncu, hastalığını ilk duyunca gözyaşlarına boğulsa da şimdi hayata dört elle tutunuyor.



Billur Kalkavan, en büyük moral kaynaklarından birinin sosyal medyadan gelen 'geçmiş olsun' mesajları olduğunu dile getiriyor.



Güzel oyuncu, Nisan ayında nefes alırken canı acıyınca üşüttüğünü düşündü. Ancak rahatsızlığı geçmeyen Billur Kalkavan, soluğu doktorda alınca çekilen tomografi sonrasında kendisine kanser teşhisi kondu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN