Adnan Şen'in 75 milyon dolara satışa çıkardığı malikanesine Davina Potratz’ın hayranlarından "Elon Musk alsın" kampanyası

Adnan Şen, bir dijital platformda yayınlanan ‘Selling Sunset’ isimli program aracılığıyla 75 milyon dolara satışa çıkardığı ısrarlara rağmen Los Angeles’ta malikanesinde indirim yapmadı. Evi satmaya çalışan Davina Potratz’ın hayranları da “Evi Elon Musk alsın” kampanyası başlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2022 Güncelleme 07 Mayıs 2022, 06:58
Adnan Şen’in 75 milyon dolara satışa çıkardığı malikanesine Davina Potratz’ın hayranlarından Elon Musk alsın kampanyası

İÇİNDEKİLER

Birkaç yıldır ABD'de yaşayan Adnan Şen ile Begüm Şen'in Los Angeles'taki malikaneleri yine ABD gündeminde.



Bir dijital platformda yayınlanan Selling Sunset isimli emlak programında 75 milyon dolardan satışa çıkan malikane, Şen'in 'indirim yapmama' ısrarı yüzünden 2020 yılından beri satılmadı.



Programın geniş hayran kitlesine sahip olan emlakçısı Davina Potratz, Adnan Şen'e son olarak 60 milyon dolarlık teklif yaptı.



Ancak iş insanı, "Sana Beverly Hills'teki başka evlerimi vereyim, onları sat" diyerek 60 milyon dolarlık teklifi elinin tersiyle itti.



Adnan Şen'in bu inadı üzerine güzel sunucu ve emlakçının hayranları, sosyal medyada "Malikaneyi Elon Musk satın alsın" şeklinde esprili bir kampanya başlattı.



Davina Potratz, Instagram'da Adnan Şen'le çektiği videoyu paylaşıp "Gördüğünüz gibi oldukça çekici ve sevimli" ifadelerini kullandı.



Dünyanın en zengin adamı Elon Musk, bir evinin olmadığını ve arkadaşlarında kaldığını söylemişti.