Dünya starlarını örnek alan Hadise adeta şirkete dönüştü! Spor hocasından, korumasına derken şimdide tatil uzmanı aldı

Kendisine dünya starlarını örnek alan Hadise, adeta büyük bir şirkete dönüştü. Kişisel spor hocası, finans danışmanı, avukatı, şoförü, koruması, diyetisyeni ve makyözü olan güzel şarkıcı, şimdi de ekibine ‘tatil uzmanı’nı ekledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2022 Güncelleme 27 Nisan 2022, 06:43
Dünya starlarını örnek alan Hadise adeta şirkete dönüştü! Spor hocasından, korumasına derken şimdide tatil uzmanı aldı

İÇİNDEKİLER

Pop müziğin en gözde isimlerinden Hadise, sadece müzikal anlamda değil özel yaşantısında da dünyaca ünlü yıldızlardan ilham alıyor.



Müzikal kariyerindeki profesyonelliğini özel hayatına da taşıyan 36 yaşındaki popçu, çalışanlarıyla adeta bir şirkete dönüştü.



Koruması, şoförü, evinde yardımcısı, stilisti, makyözü, avukatı, finans danışması, menajeri, spor hocası, emlak danışmanı, güzellik uzmanı, diyetisyeni ve hatta psikoloğu olan güzel şarkıcı, ekibine bir kişiyi daha ekledi.



HER YERE BERABER
Yurt dışı tatilleri konusunda uzman bir kişiyle anlaşan Hadise, Maldivler ve New York'a da bu isimle gitti.



Gittiği yerlerde mutlaka görmesi gereken mekanlar ve rezervasyonlar konusunda tatil uzmanından destek alan Hadise, yine yapacağı düğün yeri konusunda da bu isimle beraber karar verecek.



Mehmet Dinçerler, New York'ta Hadise'nin omzuna yaslanmış karesini "Burayı seviyor" notuyla paylaştı. Güzel popçu da nişanlısına "Dünyadaki en sevdiğim yer" yorumunu yazdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN