Çiğdem Kayalı hüsrana uğradı! Kendisinden 25 yaş küçük DJ eşi Uğurcan Kaya'nın aldattığını düşününce boşanma davası açtı

Mustafa Denizli’nin kızının annesi olan Çiğdem Kayalı, evlilikte hüsrana uğradı. 63 yaşındaki ünlü sosyetik, kendisinden 25 yaş küçük DJ eşini takibe aldı. Aldatıldığını düşününce boşanma davası açtı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2022 Güncelleme 24 Ocak 2022, 06:59
Çiğdem Kayalı hüsrana uğradı! Kendisinden 25 yaş küçük DJ eşi Uğurcan Kaya’nın aldattığını düşününce boşanma davası açtı

İÇİNDEKİLER

Yeni yılda başlayan ayrılık rüzgarı hız kesmeden devam ediyor.



Bu kez aşklarıyla çok konuşulan sosyetik bir isimden boşanma haberi geldi.



63 yaşındaki Çiğdem Kayalı, 2017 yılında nikah masasına oturduğu kendisinden 25 yaş küçük DJ Uğurcan Kaya ile boşanma kararı aldı.



Evlendikten sonra genç eşi için tarzını bile değiştiren Kayalı'nın büyük aşkı bitti. Boşanma kararı alan ikilinin evlerini de ayırdığı öğrenildi.



BOŞANMA İŞLEMLERİ BAŞLIYOR
Bu ayrılıkla ilgili şok eden bir dedikodu ortaya atıldı.



Konuşulanlara göre Uğurcan Kaya'nın sürekli birileriyle mesajlaşmasından rahatsız olan Kayalı, eşinin telefonunu takibe aldı.



Kaya'nın bir kadınla mesajlaştığından şüphelenen Çiğdem Hanım, eşiyle kavgaya tutuştu.



Ünlü DJ ikna edemedi. Tartışma iyice büyüyünce sosyetik güzel, ayrılma kararı aldı.



İkilinin boşanmak için işlemlere başlayacağı öğrenildi.



Çiğdem Kayalı oğlu Sinan'ın babası Ercan Akın'dan 1989'da boşanmıştı. Kızı Lal'in babası Mustafa Denizli ile de 14 yıl birlikte olmuştu.



Çiğdem Kayalı ve Uğurcan Kaya, aradaki yaş farkına rağmen uyumlu görüntüleriyle dikkat çekiyordu. İkili, 5 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN