Özcan Deniz'in ailesinde Samar Dadgar krizi! Anne Kadriye Aksoy evi terk etti yetmedi sosyal medyadan oğlunu engelledi...

Özcan Deniz’in kendisinden 23 yaş küçük modacı Samar Dadgar ile aşk yaşaması ailede kriz çıkardı. Bu ilişkiye onay vermeyen anne Kadriye Aksoy, oğluyla yaşadığı evi terk ederek sanatçıyı engelledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2022 Güncelleme 14 Ocak 2022, 07:01
Özcan Deniz’in ailesinde Samar Dadgar krizi! Anne Kadriye Aksoy evi terk etti yetmedi sosyal medyadan oğlunu engelledi...

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, Feyza Aktan ile yaşadığı olaylı boşanma sürecinin ardından teselliyi İranlı modacı Samar Dadgar'da buldu.



Yılbaşında sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla aşkını itiraf eden ve modacı sevgilisi için ofis tutup eleman ayarlayan Deniz'in kendisini İranlı modacıya iyice kaptırması annesi Kadriye Aksoy'u rahatsız etti.



'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Seren Serengil'in iddiasına göre ilişkiyi onaylamayan anne Kadriye Aksoy, Özcan Deniz'le birlikte yaşadıkları evi terk etti.



Bununla da yetinmeyen Kadriye Hanım, oğlunu sosyal medyadan da engelledi.



Kendisinden 23 yaş küçük Samar Dadgar'la evleneceği konuşulan 49 yaşındaki Özcan Deniz'in ise şimdilerde annesini ikna etmek için büyük çaba sarf ettiği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN