Türk pop müziğinin süper starı Ajda Pekkan yeni saç stiliyle dikkatleri üzerine çekti!

Türk Pop müziğinin süper starı Ajda Pekkan sahnede yine fırtınalar estirdi. Saç rengini değiştiren Pekkan'ı dinleyenler arasında Orhan Gençebay'da vardı. Ajda Pekkan, Gençebay için özel olarak şarkısını seslendirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2022 Güncelleme 03 Ocak 2022, 07:02
Türk pop müziğinin süper starı Ajda Pekkan yeni saç stiliyle dikkatleri üzerine çekti!

İÇİNDEKİLER

Türk pop müziğinin Süper StarAjda Pekkan yılbaşı gecesi İstanbul'da sahne aldı.



Her zaman olduğu gibi şık giyim tarzıyla Türkiye'nin ikon sanatçısı olan 73 yaşındaki Pekkan, tarzı ile göz kamaştırdı.



Yılbaşı sahnesi için imaj değişikliği yaptı. 2022 senesine kumral renkteki saçlarıyla giren Süper Star; "Sarışın olmaktan sıkıldım, orijinal saç rengime döndüm. Nasıl, beğendiniz mi?" diye sordu.



Pekkan'ın yeni yıl imajı izlemeye gelen hayranlarından tam not aldı. Süper Star sahnede ise şu dileklerde bulundu: "Hepimiz 2021 yılından birer kahraman ve savaşçı olarak çıktık. Tüm bu yaşadığımız zorlukların üstesinden gelmek ve Dünya'da gerçek manada barış, sevgi ve huzuru yaşayabilmek için farklı bir bakış açısıyla hareket etmemizin zamanı geldi. Hepinize güzel bir gece, sağlıklı, huzurlu mutlu ve gönlünüzden geçen tüm dileklerin gerçekleşeceği bir yıl diliyorum."



ORHAN GENCEBAY İÇİN ÖZEL ŞARKI
Hınca hınç dolu olan salonda Süper Star'ı dinlemeye gelenler arasında Orhan Gencebay da vardı. Ajda Pekkan kendisini dinlemeye gelen Orhan Gencebay'a ithafen "Batsın Bu Dünya "şarkısını okudu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN