Konser rekoru kıracak! Tan Taşçı, Harbiye Açıkhava'da rekor kırmaya hazırlanıyor

Sesi ve şarkılarıyla son döneme damga vuran Tan Taşçı, Harbiye Açıkhava’da rekor kırmaya hazırlanıyor. Her konseri tıka basa dolan sevilen sanatçının konser sayısı 15'e çıktı. Taşçı, 1 konser daha vererek Harbiye'de en çok konser veren sanatçı olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Kasım 2021 Güncelleme 07 Kasım 2021, 06:59
Konser rekoru kıracak! Tan Taşçı, Harbiye Açıkhava’da rekor kırmaya hazırlanıyor

İÇİNDEKİLER

Sanat camiasının en önemli konser yeri olan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ne bu sene Tan Taşçı imzasını attı.

Yazdığı şarkıları, duru sesi ve sahnedeki enerjisiyle milyonları peşinden sürükleyen sanatçı, önceki gece yine sevenlerine müzik ziyafeti çekti.

Tan Taşçı, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşen "Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi Konserleri" serisinde dün gece 10. kez sahneye çıktı.

BÖYLE TUTKU GÖRÜLMEDİ
Sis altında gerçekleşen konserde İstanbullular unutulmaz bir gece yaşadı.

Ünlü sanatçı, 3 saat süren konserin sonunda Harbiye'yi dolduran binlerce izleyicisinin alkışları eşliğinde klasiklerinden "O'na Söyle" ile bis yaptı.

Hayranlarıyla arasında büyük bir bağ kuran Tan Taşçı, önceki gün eklenen 7-9-12 ve 13 Kasım tarihleri ile kariyerinin ilk Harbiye yılında 15 konserde seyircisi ile buluşmuş olacak.

YOGA ODASI BİLE VAR
Büyük bir başarıya imza atan sanatçının yeni konserler daha ekleyerek rekor kıracağı ve bunu sürpriz finalle özel bir geceye dönüştüreceği öğrenildi. Yaz aylarının en yoğun ismi olan Tan Taşçı'ın Harbiye Açıkhava'da kendisine özel bir oda yaptırdığı ve burada Yoga yaparak enerji depoladığı da konuşulanlar arasında.