Berkay Harbiye Açıkhava konserinde şov yaptı! Ünlü akını yaşandı

Berkay Harbiye Açıkhava konserinde şov yaptı. Ünlü popçunun sahnesine ünlü akını yaşandı. İşte haberin detayları ve 10 Ekim tarihli Takvim Gazetesi’nden derlediğimiz magazin haberleri…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2021 Güncelleme 11 Ekim 2021, 10:37
Berkay Harbiye Açıkhava konserinde şov yaptı! Ünlü akını yaşandı

İÇİNDEKİLER

Atlantis Yapım'ın gerçekleştirdiği "Harbiye Açıkhava Konserleri 2021" serisinde Berkay sahne aldı.

Şarkılarıyla şov yapan ünlü popçunun konserine ünlüler akın etti. Melisa Aslı Pamuk ve sevgilisi Mustafa Mert Koç da konserdeydi.

PARİS KUMRULARI
Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş, önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde üçüncü evlilik yıl dönümlerini Paris'te kutlayan çift, "Her şey çok güzeldi'' dedi. Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş, romantik bir akşam yemeği yedi. Doğan SAVAŞ

ÇALIŞMA ARKADAŞI
Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, yeni projesine hazırlanmak için deniz kenarına gitti. Kumların üzerinde senaryo okuyan oyuncunun sevimli bir ziyaretçisi vardı. Yanına gelen köpekle fotoğraf çektiren Nur Fettehoğlu, "Çalışma arkadaşım" diyerek yüzleri gülümsetti.

MODA CASUSU
Hande Yener, modacı Yağmur Özer'in Paris Fashion Week'te sergilenen kıyafetini aldı. Popçu, Mumya Club Exclusive sahnesinde bu kostümü giydi.

AVM ŞIKLIĞI
Sosyetik Burcu Şendir, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Şendir, her zamanki gibi moda dergilerinden fırlamış gibiydi.

VAPUR SEFASI
Hande Ataizi, toplu taşıma kullanmaya devam ediyor... Daha önce metroya binen güzel oyuncu, bu kez sevgilisi Dinç Aydoğdu ile vapurdaydı. Ataizi, bu karesini "Vapur tostu yenir, aynı kulaklıkla Yüksek Sadakat dinlenir" notuyla paylaştı.

MUHTEŞEM FİNAL
Yalın
'Pazar Şarkıları' konseptiyle yedinci ve son kez Maximum Uniq Açıkhava'da sevenleriyle buluştu. Yalın, serinin son konserinde hayranlarına müzik ziyafeti çekti.

PATRON TEFTİŞTE
Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt önceki gün Aqua Florya AVM'deydi. Hirahan isimli restoranlarının 2. şubesini burada açmaya hazırlanan Demet Akalın, restoranlarını gezerek denetleme yaptı.

BAYRAM HEDİYESİ
Milyonlarca çocuğa ulaşan "İstanbul Muhafızları" çizgi filmi, ikinci kez beyazperdede. "İstanbul Muhafızları: Yüzyılın Muhafızları" adlı animasyon film, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda miniklerle buluşacak.

FUNDA BEREKETİ
Funda Arar, önceki akşam Fişekhane Deniz Konserleri'nde sevenleriyle buluştu. Arar, "Son konserlerimde nereye gitsem yağmuru beraberimde getiriyorum. Nerenin yağmura ihtiyacı varsa biz gidelim ne kuraklık kalır ne sıkıntı" diyerek hayranlarını gülümsetti.

EDHO MESAJI VERDİ
Konsere giden Oktay Kaynarca, "Bu sene 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' bomba gibi bir ekiple izleyici karşısında olacak" dedi . Doğan SAVAŞ