Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan aşka geldi! Sevgilisi Nesrin Cavadzade ile romantik pozunu paylaştı

Atv'nin sevilen dizisi Kalp Yarası oyuncularından Gökhan Alkan'ın önceki gün sürpriz bir ziyaretçisi vardı. İşte haberin detayları ve 8 Ekim tarihli Takvim Gazetesi’nden derlediğimiz magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2021 Güncelleme 08 Ekim 2021, 07:01
Kalp Yarası’nın Ferit’i Gökhan Alkan aşka geldi! Sevgilisi Nesrin Cavadzade ile romantik pozunu paylaştı

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, Hatay'da bulunan nişanlısına sette sürpriz yaptı.

Ünlü çiftin fotoğrafı binlerce beğeni aldı.

REKLAM GÜZELİ FARAH
Bergen filmiyle adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, Penti markasının reklam yüzü oldu. Yeni reklam filmi önceki gün bir davetle görücüye çıktı. İlk kez bir reklamda oynadığını söyleyen Farah, "Penti vasıtasıyla daha geniş kitlelere ulaşacağıma inanıyorum" diye konuştu.

KENAN'A SÜRPRİZ MİSAFİR
Sevilen popçu Kenan Doğulu, önceki akşam Atlantis Yapım organizasyonuyla Harbiye Açıkhava'da sevenleriyle buluştu.

Geniş repertuarıyla sevenlerine müzik şöleni yaşatan Kenan Doğulu'yu izleyenler arasında Çağla Şıkel de vardı. Ünlü model ve Doğulu, bir dönem aşk yaşamıştı. Doğan SAVAŞ

ANLAMLI BULUŞMA
Ünlüler meme kanserine dikkat çekmek için BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi'nde buluştu. Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu davette, hastanenin Ekim ayı boyunca 40 yaş üstü kadınlara bedava mamografi çekeceği açıklandı.

Davete, Ece Gürsel, Sema Aydemir de katıldı.

EMRE AYDIN'DAN 'HIRKA'
Aramızdan ayrılan yorumcu ve besteci Onur Can Özcan'ın anısına hazırlanan tribute albümün ilk şarkısı müzikseverlerle buluştu. Emre Aydın, Onur Can Özcan'ın sevilen şarkısı 'Hırka'yı kendine has yorumuyla bu albüm için seslendirdi. Şarkı Wovie etiketiyle dijital platformlarda.

KIVIRCIK SEVGİLİ
Sosyetik Eda Gürkaynak, oyuncu sevgilisi Birkan Sokullu'nun doğum gününü bu pozla kutladı. Gürkaynak, karesine "İyi ki, iyi ki, iyi ki... Kıvırcık..." yazdı.

İSPANYOLCA SEVGİLER
Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Fikret karakteriyle uluslararası üne kavuşan Furkan Palalı, tıraş olmak için Adana'dan İstanbul'a geldi. Yakışıklı oyuncu, kuaförü Adem Terzi'nin isteğiyle Latin Amerika'daki hayranlarına İspanyolca videolu mesaj yolladı.

YEĞENİNİ GEZDİRDİ
Alişan, vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın büyük kızı Eyşan ile Zorlu AVM'deydi. Amca ile yeğen bol bol gezip alışveriş yaptı.

PAPATYA YILDIZ
Yıldız Tilbe, Turkcell Vadi Açıkhava'da, hayranlarıyla buluştu. Enerjisiyle yerinde duramayan Tilbe, papatya küpeleriyle dikkat çekti.

HEDEFİNİ BÜYÜTTÜ!
Hayvanseverliğiyle tanınan Sinem Umaş, artık bir iş kadını. Ticarete atılan Umaş, bitkisel çay ve kahve üreten bir firma kurdu. 'Ninaset' markasını 2 yıl içinde büyütmeyi başaran Umaş, "Hedefim dünyanın birçok ülkesine bayilik vermek" dedi.

18 YAŞINA DÖNDÜ
Günay Musayeva, Paris Fashion Week'te boy gösterdi. Op. Dr. Bülent Cihantimur – Doctor B'ye yaptırdığı göğüs küçültme ameliyatı sonrası yeni görünüme kavuşan Musayeva, "Kendimi 18 yaşında gibi hissediyorum" diye konuştu.