Photoshop’u abartan Linet göbek deliğini yok etti!

Geçtiğimiz hafta sonu çıktığı mavi turda Yunanistan adalarını gezen Linet, sosyal medyadan paylaştığı mayolu pozlarıyla genç kızlara meydan okudu. Linet, "Hadise, Hande Yener ve Gülşen gibi isimler sahneye mayo ile çıkıyor. Sizde de bu cesaret var mı?" Sorusuna, "Ben de daha önce giydim ve giyerimde daha çok" cevabını verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2021 Güncelleme 02 Ekim 2021, 07:00
Photoshop’u abartan Linet göbek deliğini yok etti!

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz hafta sonu çıktığı mavi turda Yunanistan adalarını gezen Linet, sosyal medyadan paylaştığı mayolu pozlarıyla genç kızlara meydan okudu.

Startı Kos Adası'ndan verip Simi, Rodos ve Minas'a geçen 46 yaşındaki şarkıcı, Photoshop kurbanı oldu.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarında Linet'in göbek deliğinin olmaması dikkatli gözlerden kaçmadı.

Photoshop'u abartan şarkıcı, sosyal medyada alay konusu oldu.

Linet'e "Göbek deliğin diz kapağında kalmış geliba", "Aşırı Photoshop'la göbek deliğini yok etmiş", "Göbek deliği yok eden filtre! Yeni çıktı" yorumları yapıldı.

BEN DAHA CESURUM


Linet, "Hadise, Hande Yener ve Gülşen gibi isimler sahneye mayo ile çıkıyor. Sizde de bu cesaret var mı?" Sorusuna, "Ben de daha önce giydim ve giyerimde daha çok" cevabını verdi.

YOĞUN BAKIMDA YATMIŞ
Verdiği kilolarla gündem olan ve yaklaşık 1.5 ay önce mide kanaması geçiren Linet, "47 kiloya kadar indim. Daha yeni 2 kilo alarak 49 olabildim. Yurtdışındayken mide kanaması geçirdim, 10 gün kadar yoğun bakımda yattım. Stresten ve sıkıntıdan dolayı oldu" açıklamasını yaptı.

KENDİ BACAĞINA SIKTI
Göbeğindeki deliği bile silen Linet, güzel görüneyim derken komik duruma düştü.