Memek kanserini yenen Şimal, önceki gün evlilik yolunda ilk adımı attı

Meme kanserini yenen güzel şarkıcı Şimal, önceki gün evlilik yolunda ilk adımı attı. Şimal, hastalığının tedavisi süresince de kendisini hiç yalnız bırakmayan iş insanı Necati Arıcı ile Kuşadası'ndaki baba evinde nişanlandı. Çift, düğünü önümüzdeki yaz yapacak. İşte Takvim Gazetisi'nin sizler için hazırladığı 23 Ağustos tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2021 Güncelleme 23 Ağustos 2021, 06:58
Memek kanserini yenen Şimal, önceki gün evlilik yolunda ilk adımı attı

İÇİNDEKİLER

Meme kanserini yenen güzel şarkıcı Şimal, önceki gün evlilik yolunda ilk adımı attı. Şimal, hastalığının tedavisi süresince de kendisini hiç yalnız bırakmayan iş insanı Necati Arıcı ile Kuşadası'ndaki baba evinde nişanlandı. Çift, düğünü önümüzdeki yaz yapacak.

FUNDA'NIN SAĞLIK FORMÜLÜ!
Şarkıcı Funda Arar, önceki gece Belarus'un başkenti Minsk'teki Double Tree by Hilton Otel & Casino'da konser verdi. Arar, "Sesimi ve ses tellerimi koruyabilmek için kesinlikle gazlı içecek içmiyorum. Bol bol bitki çayı tüketiyorum" dedi.

BABA MUTLULUK
Can Bonomo, önceki akşam Cevahir AVM'de sevenleriyle buluştu. 4 ay önce baba olarak oğlu Roman'ı kucağına alan Bonomo, "İnanılmaz bir mutluluk" diye konuştu.

HAYALİ GERÇEK OLDU
Deha Bilimlier, önceki akşam Bodrum Günay Restaurant'ta sahne aldı. Şarkıcı, "15 yıldır hayalini kurduğum Günay sahnesinde sizlerle olma dileğim gerçek oldu" diyerek sevincini paylaştı.

AŞK ŞOVU
İstanbul'da Kerem Kamışlı'yı denize atma skandalından sonra barışan Şevval Şahin ve Marcus Aral, Bodrum'a tatile gitti. Skandal çift, önceki gün Yalıkavak Villa Azur'daydı.

Gün boyu iskelede oturan Şahin ve Aral, adeta aşk şovu yaptı. Arkadaşının objektifine pozlar veren sevgililer, yaşadıkları skandal olayları unutmuş gibiydi. DOĞAN SAVAŞ.


ÖPÜCÜK KONDURDU
POLL Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde Mustafa Sandal sevenleriyle buluştu. Konserin sonuna doğru sahneye davet ettiği 'Eypio' ile 'Reset' şarkısını seslendiren Sandal, coşkulu bir kapanış yaptı. Sandal'ın Eypio'yu omzundan öpmesi sevenlerini gülümsetti. AYDIN HAMZA.

KARPUZ GÜZELi
Yaz başından beri tatil yaparak imrendiren Ebru Şallı, önceki gün Bodrum'da keyifteydi. Lüks teknesinin yanı başında karpuz şeklindeki deniz yatağına binen Şallı, bu anlarını Instagram'da paylaştı. Güzel sunucunun pozuna "Karpuz güzeli" yorumları yapıldı.

ALVES'E TÜRK ŞIKLIĞI
Dünyada "Ken Bebek"
olarak tanınan Jessica Alves, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Modacı Pınar Kerimoğlu'nun sahibi olduğu Lady Estrella mağazasına giden Alves, bol bol alışveriş yaptı. Ünlü yıldız, yeni sezon tasarımlardan da sipariş verdi.

KUŞAK BULUŞMASI
Poo müziğinin duayeni Erol Evgin "Yine de Güzeldir Yaşamak" isimli konser şovuna devam ediyor. Evgin, Kerki Solfej'in organizasyonuyla Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO sahnesindeydi. Sanatçı konserinin ikinci bölümünde, kendisini izleyenler arasında olan oğlu Murat Evgin ile torunu Erem Erol Evgin'i sahneye davet etti. "Baba-Oğul" şarkısını hep birlikte seslendiren Evgin Ailesi, duygulandırdı.

SİYAH KUĞU HANDE!
Pop müziğin başarılı ismi Hande Ünsal, geçtiğimiz akşam Ankara Manuş'ta sahne aldı. Siyah elbisesiyle göz kamaştıran Ünsal, sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de büyüledi.

EKİNCİ, HER DALDA
Ekin Ekinci, yeni şarkısı "Beni Bana Sor"u müzikseverlerle buluşturdu. Bir yandan da oyunculuk yapan Ekinci, "Sanatın her dalını seviyorum" dedi.