Milan'dan İnter'e 5 milyon euro'ya transfer olan Hakan Çalhanoğlu, tatil için ailesiyle Bodrum'a gitti

Milan'dan İnter'e 5 milyon euro'ya transfer olarak İtalya'da gündem olan Hakan Çalhanoğlu, tatil için ailesiyle Bodrum'a gitti. Eşi ve çocuklarının rahatını düşünen futbolcu, özel jet kiraladı. Çalhanoğlu, kaldığı otelde özel havuzlu oda tutup VIP tatiline başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2021 Güncelleme 29 Haziran 2021, 06:56
Milan’dan İnter’e 5 milyon euro’ya transfer olan Hakan Çalhanoğlu, tatil için ailesiyle Bodrum’a gitti

İÇİNDEKİLER

İtalya Seri A'nın yıldızı Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde Milan'dan İnter'e yıllık 5 milyon euro garanti +1 milyon euro bonusla transfer olmuştu.

İtalya'da gündem olan Milli yıldız, önceki gün eşi Sinem Hanım ve iki çocuğuyla birlikte özel jetle Bodrum'a tatile gitti.

Bodrum Genel Havacılık Terminali'nden çıkan Çalhanoğlu, daha sonra oteline geçti. Özel havuzlu odasında oğlu Ayaz'ın biberonundaki mamasını eliyle soğutan futbolcu, kızı Liya'nın da havuza girmesi için kolluklarını şişirdi.

Çalhanoğlu'nun bu halleri "Süper baba" dedirtti.

İnter'e gittiği için Milan taraftarlarının formasını yaktığı Hakan Çalhanoğlu, "Transferim gerçekleşti. Mutluyum. Ne diyebilirim. Taraftar yapmış" dedi.

TÜRKİYE SEVDALISI
Fenerbahçe'den
sonra Lazio takımında top koşturan futbolcu Vedat Muriç, tatil için soluğu Bodrum'da aldı. Eşi Edine Muriç ve iki çocuğu ile Titanik Otel'in beach'inde görüntülenen Muriç, gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı.