Bill Gates'in hayatında yeni bir kadın çıktı! Microsoft'tan istifa etmek zorunda kaldı

Melinda Gates’in boşanma davası açtığı Bill Gates’in hayatında yeni bir kadın çıktı. Çapkınlıkları yüzünden 130 milyar dolarlık servetinin yarısını kaybetmek üzere olan milyarder, aynı sebepten kendi kurduğu şirketten aforoz edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2021 Güncelleme 18 Mayıs 2021, 07:00
Bill Gates’in hayatında yeni bir kadın çıktı! Microsoft’tan istifa etmek zorunda kaldı

İÇİNDEKİLER

ABD'li teknoloji devi Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararı alması, gündemden düşmüyor.

130 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin dördüncü ismi olan Gates ve eşi Melinda'nın bu parayı nasıl bölüşeceği tartışılırken; çiftin ayrılık sürecinde yeni bir iddia ortaya atıldı.

Çiftin ayrılık sebebinin ihanet olduğu, Gates'in Bill ve Melinda Gates Vakfı için çevirmen olarak çalışan Zhe Shelly Wang'le ilişki yaşadığı öne sürülmüştü.

Gates'le ilgili yeni ihanet iddiası ise şimdi de Microsoft şirketi içinden çıktı. İsmi açıklanmayan bir kadın çalışan 2000 yılından itibaren Gates'le cinsel ilişki yaşadıklarını iddia etti.

Kadın çalışanın 2019 sonunda ortaya attığı bu iddia üzerine, şirket olayın detaylı araştırılması için bir hukuk firmasından yardım aldı. Microsoft'tan, Associated Press ajansına e-posta yoluyla yapılan açıklamada, bir kadının, şirketin eski Üst Yöneticisi (CEO) Bill Gates ile 2000 yılından bu yana ilişki yaşadığını söylemesi üzerine, şirketin yönetim kurulu tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Gates de yönetim kurulundan soruşturma açıldığı süreçte istifa etmek zorunda kaldı.

Bill Gates'in evliliğini kadın çalışanıyla yasak aşk mı bitirdi?