Rachel Araz, Maldivler tatilinde yürekleri ağza getirdi: Bir anda köpekbalıklarının içine...

Rachel Araz, Maldivler tatilinde yürekleri ağıza getirdi. Instagram paylaşımını gören takipçileri şoke oldular. Rachel Araz, daha önce soğan ve çikolatayı aksesuar malzemesi yapmıştı. Araz, bu kez şov uğruna köpekbalıklarının olduğu denize atladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2021 Güncelleme 30 Mart 2021, 06:59
Rachel Araz, Maldivler tatilinde yürekleri ağza getirdi: Bir anda köpekbalıklarının içine...

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyada kirazdan, maruldan ve soğandan yaptığı takı aksesuarlarıyla şov yapan Rachel Araz, bu kez köpekbalıklarını aksesuar olarak kullandı.

33 yaşındaki, sosyetik güzel, eşi Sami Kiresepi ile tatil için gittiği Maldivler'de köpekbalıklarının olduğu denize gözünü kırpmadan atladı.

İzleyenlerin nefesi kesilirken Araz, videosuyla gündem olmayı başararak amacına ulaştı.

ŞOV PEŞİNDE


Rachel Araz, kaldığı odanın balkonundan kaydırakla denize atlarken işadamı eşi de onu videoya çekti.

Bu anları Instagram'dan paylaşan Araz, köpekbalıklarını özellikle göstererek "Ölümüne bir şov yapıyormuş" havası yarattı.

Deniz kızı edasıyla köpekbalıklarının ortasına atlayan sosyetik güzelin cesur videosuna yüzlerce yorum geldi.

32 yıldır köpek balığı saldırısına rastlanmayan Maldivler'de havalı bir şov yapan Rachel Araz, "Köpekbalıklarını aksesuar yaptı" dedirtti.

Santa Farma İlaç Fabrikaları'nın veliahtı olan Sami Kiresepi ile evli olan Rachel Araz, tasarım işine el atmış, 4 bin 200 liraya satışa çıkan "Mam" yazılı tokalarıyla gündem olmuştu.

MELEKLE PİŞTİ OLDU


Moda tutkusuyla bilinen Rachel Araz'ın geçtiğimiz günlerde giydiği, Isabel Marant markalı kazağı dün de Victoria's Secret meleklerinden Elsa Hosk giydi. Bu piştiyi gören Araz, "Elsa varken bana kenarda çekirdek çitlemek düşer" diyerek güldürdü.