Emre Aşık'ı öldürmesi için kiralık katil tutmuştu: Yağmur Aşık'ın, davasında karar çıktı

Boşanma aşamasında olduğu futbolcu Emre Aşık'ı öldürmesi için iki kez tetikçi tuttuğu iddia edilen Yağmur Aşık'a, jandarmaya direnmekten ve hakaretten açılan davada karar çıktı. Mahkeme Yağmur Aşık'a 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezası verdi. Cezanın paraya çevrilmesi de söz konusu değil…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2021 Güncelleme 16 Mart 2021, 09:07
Emre Aşık’ı öldürmesi için kiralık katil tutmuştu: Yağmur Aşık’ın, davasında karar çıktı

İÇİNDEKİLER

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın eşi tarafından öldürülme planıyla ilgili davanın ilk duruşması dün görüldü. Ayrıntılar dehşete düşürdü.

Yağmur Aşık ile araçta beraberinde olan Erdi Sungur, geçen Mart ayında Düzce'de yakalandı. Erdi Sungur, Aşık'ın kendisinden Emre Aşık'ı öldürmesini istediğini iddia etti.

PARÇA ET GETİRDİ


Sungur "Bir keresinde bana kanlı bir et parçası getirip buna ateş etmemi söyledi. Ete ateş ettim. Ancak Yağmur, ateş ettiğim sırada gözümü kıstığımı söyleyerek bana, 'Öldürme işini yapamazsın' dedi.

Bu şekilde benden umudunu kesti. Yaklaşık 270 bin lira civarında parayla Baycan Ş.'yi tuttu" demişti.

DİRENDİ
İşte Emre Aşık'ı öldürmesi için iki kez tetikçi tuttuğu iddia edilen Yağmur Aşık'a, jandarmaya direnmekten ve hakaretten açılan davada karar çıktı.


Mahkeme Yağmur Aşık'a 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezası verdi. Mahkeme cezada erteleme yoluna gitmedi.

Cezanın adli para cezası gibi başka bir cezaya çevrilmesine de yer olmadığı kaydedildi.

Mahkemenin verdiği karar, istinaf ve temyiz incelemesinin ardından onanıp kesinleşirse Yağmur Aşık, cezanın infazı için hapse girecek.