Eski mankenden ‘vergisiz kazanç’ savunması! Didem Uzel Sarı gözünü Instagram'a dikti

Instagram reklamlarıyla cebini dolduran Didem Uzel Sarı, ‘Sanki maçın devre arasında reklam yok’ diye kendisini savundu. Eski mankene takipçilerinden yanıt geldi: ‘Onlar devlete vergilerini öderken siz tek kuruş ödemiyorsunuz’.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2021 Güncelleme 14 Mart 2021, 06:59
Eski mankenden ‘vergisiz kazanç’ savunması! Didem Uzel Sarı gözünü Instagram’a dikti

İÇİNDEKİLER

Eşi ve oğluyla yaşadığı ABD'den pandemi nedeniyle kesin dönüş yapan Didem Uzel Sarı, herhangi bir projede yer almak yerine Instagram'da reklam peşine düştü…

Birçok ünlü isim ve sosyal medya fenomeni gibi kolay yoldan para kazanmak isteyen eski manken, reklam içerikli paylaşımlarını abarttı.

Her gün onlarca ürünün reklamını yapan Sarı'ya takipçilerinden tepki yağdı.

Instagram'daki 405 bin takipçi sayısının çoğunu oğlu Aslan sayesinde elde eden eski mankenin, sürekli ürün reklamları yapmasına "Çok itici oluyorsun" eleştirisi geldi.

Eski manken de sosyal medyada reklam yaparak 'vergisiz' kazanç elde etmesini savunurken zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalıştı…

Didem Uzel Sarı'nın şu komik savunması, "Hem suçlu, hem güçlü" dedirtti:

CAHİLCE SAVUNMA!
"Tamam takip etmeyin o zaman. Sanki maçın devre arasında reklam yok. 90 dakika izlerken altta akan reklam bantları yok. Bırakın bu işleri artık. Metroya bindiğinizde bile sağınız solunuz reklam.

Takmışsınız Instagram'da reklam yapan influencer'lara. Bizlere teşekkür edeceğinize kaba davranıyorsunuz." Didem Uzel'in bu sözlerine takipçilerinden yanıt gecikmedi:

"Saydığınız herkes reklam karşılığı elde ettiklerin kazancın vergisini devlete ödüyor, siz ise haksız kazancınızla gurur duyuyorsunuz."

Bazı takipçileri ise eski mankene, "Hiçbir şey üretmeden kazandığınız parayla; onlarca insanın emek harcayarak ortaya çıkardığı reklamları nasıl bir tutabilirsiniz? Bu nasıl bir özgüven!" diye tepki gösterdi.

INSTAGRAM ÇÖP'LÜĞÜ!


Günlük hayatında kullandığı tüm ürünlerin reklamını yapan Didem Uzel Sarı'nın önceki gün bir çöp kutusu ile poşetinin bile tanıtımını yapması "Bazı ünlülerin Instagram profili, çöplüğe döndü" kinayesi yaptırdı.