Porsche- Tag Heuer birleşiyor: Carrera Porsche Chronograf saatler 42 bin liraya satışa çıktı

Lüks otomobil markaları ve ünlü saat üreticilerinin işbirliklerinden ortaya özel tasarımlar çıkıyor. Son örnek Porsche- Tag Heuer birlikteliğinden geldi. Carrera Porsche Chronograf saatler 42 bin liraya satışa çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2021 Güncelleme 09 Şubat 2021, 07:01
Porsche- Tag Heuer birleşiyor: Carrera Porsche Chronograf saatler 42 bin liraya satışa çıktı

İÇİNDEKİLER

Otomobil ile saat endüstrileri arasında yıllardır yakın ilişkiler var. Son olarak Porsche ve İsviçreli lüks saat üreticisi Tag Heuer, stratejik bir marka işbirliği altında güçlerini birleştirdi. Ürün geliştirmenin yanı sıra otomobil yarışlarında da birlikte yer alacak iki premium markanın ortak ilk ürünü ise TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph oldu.

Saatin fiyatı 5 bin 850-6 bin 50 dolar (41 bin 365 ile 42 bin 779 lira) arasında değişiyor. Porsche'nin hafızalarda yer eden yazısı saatin çerçevesinde görülüyor. Kırmızı, siyah ve gri Porsche renkleri saatin her tarafına dahil edilmiş.

Kadranda, bu saat için yaratılan asfalt efekti yola olan tutkuyu ifade ediyor, rakamlar ise Porsche spor otomobillerinin göstergesine gönderme yapıyor. Saat, Porsche'nin iç mekanını da yansıtan, lüks deriden imal edilen bir kayış veya geçmeli bir bilezikle birlikte sunuluyor.

FERRARI-HUBLOT:
Ferrari ve İsviçreli saat markası Hublot, ortaklıklarını Ocak 2012'de duyurdu. Hublot'un Ferrari saatleri 184 bin 558-1.5 milyon lira arasında.

TECHFRAME FERRARI TOURBILLON CHRONOGRAPH
Fiyatı: 1.5 milyon lira
18 ayar beyaz altın
Altın kasa seçeneğinden 70 adet üretildi

BENTLEY CENTENARY LIMITED EDITION
Fiyatı: 211.761 TL
Kahverengi dana derisi kayış
1929 tarihli efsanevi 'Blower' Bentley'in ahşap ön panelinden esinlenen kahverengi karaağaç kadran
18 ayar kırmızı altın

JAGUARBREMONT:
İngiliz Bremont, Jaguar E-Type ve D-Type'a adanmış saat serileri hazırladı. Saatler 37 bin 773-77 bin 535 lira arasında.