Bir Zamanlar Çukurova dizisinin güzel yıldızı Hande Soral: Hayatımı plansız yaşarım

atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya yeni katılan Hande Soral, Şamdan Plus dergisine konuştu. İşte haberin detayları ve 4 Şubat tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç ekinden derlediğimiz magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2021 Güncelleme 04 Şubat 2021, 06:59
Bir Zamanlar Çukurova dizisinin güzel yıldızı Hande Soral: Hayatımı plansız yaşarım

İÇİNDEKİLER

'Bir Zamanlar Çukurova'nın kadrosuna katılan Hande Soral, Şamdan Plus Dergisi'ne konuştu. "Güzel bir işin parçası olmak çok keyifli" diyen başarılı oyuncu, ekledi:

"Plan yaparak yaşayan biri değilim. Hayatın getirdiklerine saygı duyup evrilmeyi tercih ediyorum."


BEBEĞE GERİ SAYIM
Anne olmak için gün sayan Merve Özbey, ev halini sosyal medyadan paylaştı. 8 aylık hamile olan popçu, gönderisine "Yapılması gerekenler yapıldı, bir fincan limonlu çayı hak ettim sanırım" notunu düştü.


BİZ DE ÇOCUK İSTİYORUZ
Barış Arduç, önceki akşam Levent'teydi. Gupse Özay'la 2020 yazında evlenen yakışıklı oyuncu, "Herkesin çocuk sevdası vardır; biz de istiyoruz ama her şeyin bir zamanı var" dedi.


DAVAYLA İLGİLİ YORUMSUZ
Kendisini darp ettiğini iddia ettiği eski aşkı Ozan Güven'le geçtiğimiz günlerde mahkemede karşı karşıya gelen Deniz Bulutsuz, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Yalnız başına yürüyen Bulutsuz, tek kelime etmedi.


SINIR ÖTESİ BAŞARI
Aleyna Tilki'den sonra Edis de göğsümüzü kabarttı. Ünlü popçu, Warner Music Group'un CEO'su Stu Bergen ve şirketin Avrupa, Ortadoğu ve Afrika sorumlusu Alfonso Perez-Soto ile İngilizce albüm için anlaşma imzaladı.


SON MODA ESPRİ
Yaptığı taklitlerle herkesi kahkahaya boğan Sefa Doğanay, yine güldürdü. Genç komedyen, kreasyonlarıyla sürekli alay konusu olan Balenciaga'nın Instagram'daki bir paylaşımını taklit etti.

Sefa Doğanay, sarışın mankenle verdiği aynı poza "Balenciaga'dan 'Ninemin duasını aldık, yola çıkıyoruz' kreasyonu" diye yazarak yine herkesi neşelendirdi.



TEZG'AH'
Meryem Uzerli, gençken yarışmaya katıldı. Amacı annesine mutfak almaktı. Ancak olmadı. Yıllar sonra sosyal medyadan o anısını anlattı. Ağlattı..


TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN