Başak Dizer beğenince Kıvanç Tatlıtuğ harekete geçti! Müstakil bir evle eşinin hayalini gerçekleştirecek...

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen Kıvanç Tatlıtuğ, gözünü Marmaris Selimiye’ye dikti. Yakışıklı oyuncu, tatil için gittikleri bölgeyi eşi Başak Dizer çok beğenince hemen düğmeye bastı. Arsa arayışına giren Tatlıtuğ, müstakil bir ev yaptırıp eşinin hayalini gerçekleştirecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2020 Güncelleme 25 Ekim 2020, 06:58
Başak Dizer beğenince Kıvanç Tatlıtuğ harekete geçti! Müstakil bir evle eşinin hayalini gerçekleştirecek...

İÇİNDEKİLER

Dizilerden ve reklamlardan kazandığı paraları gayrimenkule yatıran Kıvanç Tatlıtuğ, yeni bir yatırım için kolları sıvadı. Her sene Bodrum'daki lüks evi ve teknesinde tatil yapan oyuncu, geçtiğimiz günlerde eşi Başak Dizer'le birlikte Marmaris Selimiye'nin yolunu tuttu.

Güzel stil danışmanı, Selimiye'nin eşsiz doğasına hayran kaldı.

Eşinin sık sık sosyal medyadan paylaşım yapmasıyla heyecanlanan Tatlıtuğ, tatil yaptığı sırada arsa arayışına da girdi. Dizer'e sürpriz yapan Tatlıtuğ, kendisine uygun bir arazi bulup müstakil villa yaptıracak. 3 milyon TL'yi gözden çıkaran oyuncunun, evin mimarisinden dekorasyonuna kadar her şeyi Dizer'e teslim edeceği öğrenildi.



Tatilden bol bol paylaşım yapan Başak Dizer, Selimiye sokaklarında gördüğü kedileri elleriyle besledi. Dizer, Selimiye'nin manzarası için de "Kartpostal gibi" yorumu yaptı