Amine Gülşe ve Mesut Özil 'Dünya Yaşlılar Günü'nde Hindistan’a mutluluk saçtı

Amine Gülşe ve Mesut Özil, bu kez Hindistan’a mutluluk saçtı. “Dünya Yaşlılar Günü” için bir huzurevine pasta ve hediyeler yollayan ünlü çift, bir kez daha gönülleri fethetti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2020 Güncelleme 05 Ekim 2020, 06:58
Amine Gülşe ve Mesut Özil ’Dünya Yaşlılar Günü’nde Hindistan’a mutluluk saçtı

İÇİNDEKİLER

İngiltere'de yaşayan ve Arsenal'da forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil ile güzel eşi Amine Gülşe, yine gönülleri fethetti. Ülkemizde ve daha birçok ülkede yardıma muhtaç insanlara el uzatan çift, bu kez de Hindistan'daki yaşlıları sevindirdi.

'Dünya Yaşlılar Günü'nü unutmayan Mesut Özil ve Amine Gülşe, Hindistan'daki bir huzurevine pasta yollayarak oradaki tüm yaşlıları mutlu etti. Gelen sürpriz hediyelerle de mutluluktan havalara uçan huzurevi sakinleri, üzerinde Mesut Özil'in resminin bulunduğu pastayı keserek ünlü futbolcuya teşekkür ettiler. Yardımsever kişilikleriyle milyonların kalbini kazanan Amine Gülşe ve Mesut Özil, yaptıkları bu son iyilikle herkesin takdirini bir kez daha kazandı.

İKİSİ DE İYİLİK MELEĞİ
Ünlü çift, 2019'daki düğünlerinde de davetlilerden Big Shoe Vakfı'na bağış isteyerek 1000 çocuğun ameliyat masraflını karşılamıştı.