Beyaz Türkler, Ege’de helikopter yarışına girdi

Pandemi yurt dışına ilgiyi azalttı. Beyaz Türkler de Ege'ye aktı. Fakat hiçbiri gösterişte sınır tanımadı. 3 bin Euro verip Bodrum, Marmaris, Çeşme'yi helikopterle turladı. Şirketlerde kiralık araç kalmadı.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Beyaz Türkler, Ege’de helikopter yarışına girdi
Pandemi nedeniyle yurt dışına çıkamayan Beyaz Türkler, Ege'de helikopter yarışına girdi! Çeşme, Bodrum ve Marmaris arasında mekik dokuyan sosyete ile magazin dünyasının ünlüleri, ulaşım için de helikopteri tercih ediyor.

Beyaz Türkler, Ege’de helikopter yarışına girdi-1

Birçok firmanın yanı sıra özellikle Mandarin Oriental ve D-Maris gibi lüks otellerin sunduğu helikopter hizmetinde rezervasyon kuyrukları oluştu.

Beyaz Türkler, Ege’de helikopter yarışına girdi-2

Bodrum ile Çeşme ve Bodrum ile Marmaris arasında 3 bin euro'ya ulaşım sağlayan helikopterlere talep fazla olunca araçlar tükendi.

Beyaz Türkler, Ege’de helikopter yarışına girdi-3

Şeyma Subaşı ve Yasemin Masis, 26 bin TL'ye helikopter kiralayan isimlerden.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler