Temmuz’da düğün var! Murat Dalkılıç aşkı Hande Erçel’i evliliğe ikna etti
Murat Dalkılıç, üç yıldır birlikte olduğu Hande Erçel’i evlenmeye ikna etti. 36 yaşındaki popçu ile güzel aşkı, iddiaya göre Temmuz’un ikinci haftasında İstanbul’da nikah masasına oturacak.
Giriş Tarihi:

Yaklaşıküç yıldır aşk yaşadığı Murat Dalkılıç'ın evlilikle ilgili yorumlarına sessiz kalan Hande Erçel,sonunda ikna oldu.

Daha önce Merve Boluğur'laevliliği yürümeyen 36 yaşındaki popçu, güzel oyuncuyla nikah masasına oturmak için gün sayıyor. İddiaya göre ikili, Temmuz'un ikinci haftasında mutluluğa "evet" diyecek.

Hande Erçel'lepopçunun düğün yeri, şimdilik İstanbul olarak planlanıyor.
Gösterişli bir tören istemeyen Erçel, kardeşi Gamze Erçel'inevinin bahçesinde kutlama yapmayı düşünüyor.

Coronavirüsnedeniyle yer konusunda kararsız kalan ikili, Temmuz'un ikinci haftasındaki nikah törenlerini ise sadece aile ve çok yakın dostlarına açıkladı.
DOĞAN SAVAŞ - TAKVİM
