Kuaförlerin açılacağını duyan magazin ve sosyetenin ünlü isimleri arasında ‘randevu yarışı’ başladı

Popçu Ece Seçkin, kuaförlerin açılacağını duyunca 11 Mayıs sabahı 10’a randevu aldı. Magazin ve sosyetenin ünlü isimleri arasında da açılış günü için ‘randevu yarışı’ başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2020 Güncelleme 06 Mayıs 2020, 07:07
Kuaförlerin açılacağını duyan magazin ve sosyetenin ünlü isimleri arasında ‘randevu yarışı’ başladı

İÇİNDEKİLER

Öncekİ akşam kuaför ve güzellik salonlarının 11 Mayıs'ta açılacağının açıklanması, özellikle kadınlar arasında büyük sevinç yarattı.

Bu haberi duyar duymaz telefona sarılıp kuaföründen randevu alan Ece Seçkin, şöyle dedi: "11 Mayıs sabah 10.00'a randevu alındı. Pembe kafalı zombi kız geri dönüyor."

Magazin dünyasının ünlü isimleri ile sosyetenin müdavimi olduğu tüm kuaför ile güzellik merkezlerinde de randevu yarışı başladı. Aynı zamanda güzellik merkezi sahibi olan Alişan'ın eşi Buse Varol Tektaş ile şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses de randevu için arayanların telefonları kilitlediğini söyledi.



Önceki gün saçını kendisi kesen Aslıhan Gürbüz de "11 Mayıs'ta kuaförler açılıyormuş. Bir saat önce duysaydım o tavuk makasını elime almazdım" esprisi yaptı.

Sosyal medyada yapılan yorumlar:

11 Mayıs'ta kuaförler açılıyormuş. Yine herkes sarışın olacak…
Kuaförler, 11 Mayıs'ta incecik makasları yerine bahçe makası kullanmak zorunda kalacak.
Kuaförler açılınca olacak olanlar: Kapıdan giren müşteriye; "Beyefendi burası kadın kuaförü", müşteri; "Beni tanımadın mı; ben Merve…