Dusko Tosic’e ev hapsi! Tosic, Jelena Karleusa’yı dövdü mü?

Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleusa’yı dövdüğünü ve evlerine polisin gittiği iddia edildi. Yenge, “Tosic, Dubai’den geldi. Polis, onun dışarı çıkmadığından emin olmak için kontrol yapıyor” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2020 Güncelleme 23 Mart 2020, 07:09
Dusko Tosic’e ev hapsi! Tosic, Jelena Karleusa’yı dövdü mü?

İÇİNDEKİLER



Evlilikleri
üzerinde kara bulutlar dolaşan Jelena Karleusa ve Dusko Tosic hakkında şok iddia… Sırp basını, eski Beşiktaşlı futbolcunun eşine şiddet uyguladığını yazdı. Hatta iddiaya göre; dayak yiyen Jelena, hemen polisi aradı. Önceki gün ikilinin Sırbistan'daki evlerine polisin gitmesi ise iddiaları güçlendirdi.

Ancak güzel yengeden yalanlama gecikmedi. Tosic'in kısa süre önce Dubai'den döndüğünü söyleyen Karleusa, şiddet iddialarına şöyle açıklık getirdi: "Şu an evimizdeyiz ve bir sorun yok. Tosic, yurt dışından yeni geldiği için polis her gün düzenli olarak eve gelip kendisinin dışarı çıkıp çıkmadığını kontrol ediyor.


Birbirlerini Instagram'da takip etmeyen ikili, uzun süreden beri ilk kez Coronavirüs salgını nedeniyle ülkeleri Sırbistan'da bir araya gelerek "Boşanma" iddiaları çürüttü.


Jelena Karleusa, ünlü futbolcunun Sırbistan'daki evlerinden tuvalet kağıdını sektirirken çektiği fotoğrafını paylaşıp "Karantina zamanı" diye yazdı.