Güle güle 2019.. İşte magazin dünyasının 'en'leri

Acısıyla tatlısıyla geride bıraktığımız 2019, kimilerine şans getirdi. Demet Şener, aşk hayatıyla yılın en çok konuşulan ünlüsü olurken; Burak Özçivit 2019’un en mutlu isimlerindendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2020 Güncelleme 01 Ocak 2020, 07:54
Güle güle 2019.. İşte magazin dünyasının ’en’leri

İÇİNDEKİLER


YILIN YILDIZI
atv'nin başarılı dizisi 'Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit, güzel eşi Fahriye Evcen'le Nisan'da oğulları Karan'ı kucağına aldı.

Minik Karan'ın geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan fotoğrafları, günlerce konuşuldu...


YILIN DÜĞÜNÜ
Yurt dışındaki gururumuz Mesut Özil, 7 Haziran'da hayatını Amine Gülşe ile birleştirdi. Arsenal'in yıldız futbolcusu ile 2014 Türkiye Güzeli'nin İstanbul'daki düğün töreni, tüm dünya basını tarafından yakından takip edildi.


YILIN OLAYI
Magazin
dünyasında 2019'un en olaylı ismi Demet Şener oldu. 42 yaşındaki eski manken, İbrahim Kutluay'la olan 11 yıllık evliliğini Mart'ta bitirdi. Üç yıldır süren boşanma davası, olaylı bir şekilde sona ermiş ve eski eşler, birbirleri için demediğini bırakmamıştı.



Eski eşinden iki çocuğu olan Demet Şener, boşandıktan kısa süre sonra da Cenk Küpeli ile ortaya çıktı. Şener, Haziran'da ise hayatını kendisinden yedi yaş küçük Küpeli ile birleştirerek bir yıla iki ayrı resmi imza sığdırdı.


Kutluay, uğruna evliliğini bitirdiği Edwina Sponza ile aşkını da resmen ilan etti.


YILIN MUTSUZLARI
Serdar Ortaç, Haziran 2014'te evlendiği kendisinden 21 yaş küçük Chloe Loughnan'dan Ağustos ayında boşandı.



Burcu Esmersoy, Eylül'de 15 aylık eşi Berk Suyabatmaz ile boşandı. Sosyetik işadamı, ayrılığın hemen ardından Berrak Tüzünataç ile yeni bir aşka yelken açtı...


Özcan Deniz, kendisinden 20 yaş küçük Feyza Aktan ile olan 15 aylık evliliğini Haziran'da resmen bitirdi.


YILIN AYRILIĞI
Usta sanatçı Zerrin Özer, Haziran'da kendisinden 27 yaş küçük Murat Akıncı ile evlendi. Zerrin Özer, dolandırıcı çıkan eşinden 36 saat sonra boşandı!


YILIN YÜKSELENLERİ
2019, müzikte yeni isimlerin adını duyduğumuz bir yıldı. Ben Fero, senenin en popüler isimlerindendi

Zeynep Bastık ise 2019'u listelerin zirvesinde ve iki reklam anlaşmasıyla birden kapattı.


YILIN ŞOKU
Ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, Ekim'de kendisinden tam 48 yaş büyük 80 yaşındaki ABD'li Patrick ile evlenerek herkesi şoke etti!


YILIN GÜLDÜRENİ
Evinin banyosunda düştükten sonra 235 gün yoğun bakımda kalan Mehmet Ali Erbil, peşi sıra geçirdiği birçok rahatsızlığı da atlattı...


YILIN HÜSRANI
2019 yılına zirvede başlayan Can Yaman, birbiri ardına yaptığı talihsiz açıklamaları ile yılın son aylarında eleştirilerin hedefine yerleşti.