Batı özentileri iş başında! 'Cadılar Bayramı' seferberliği ilan ettiler! Aleyna Tilki, Demet Akalın, Can Yaman...

Batı özentileri iş başında! Aleyna Tilki’den Demet Akalın’a kadar birçok ünlü, Cadılar Bayramı seferberliği ilan etti. Korkunç makyajları için büyük para ve zaman harcayan ünlüler, Hristiyanlar’ın bayramını kutladı. Vatandaş, bu özentiliğe büyük tepki gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Kasım 2019 Güncelleme 02 Kasım 2019, 07:55
Batı özentileri iş başında! ’Cadılar Bayramı’ seferberliği ilan ettiler! Aleyna Tilki, Demet Akalın, Can Yaman...

İÇİNDEKİLER


Hristiyanlar'ın bayramı Halloween, Türk özentilerini de etkisi altına aldı! 31 Ekim'de ölülerin dünyayı ziyaret ettiğine inanan Hristiyanlar'ın en korkunç halleriyle kutladığı Cadılar Bayramı için özellikle İstanbul'da geniş katılımlı etkinlikler düzenlendi. Lüks mekanlar, kuru kafa ve iskeletlerle donatıldı. Magazin ve sosyetenin özenti isimleri de gerek lüks mekanlar, gerekse evlerinde en korkunç halleriyle Halloween'ı kutladı... İşte Korkunç makyajları için büyük para ve zaman harcayan ünlüler...


Özlem Ada Şahin, kızı Arya'yla Cadılar Bayramı partisine katıldı. Şahin, Instagram'da bu kareyi paylaşınca topa tutuldu.


Demet Akalın da kızı Hira ve arkadaşı Esra Balamir'le Cadılar Bayramı'nı kutlayan isimlerden.


Demet Akalın da kızı Hira ve arkadaşı Esra Balamir'le Cadılar Bayramı'nı kutlayan isimlerden.


EVDE RUH ÇAĞIRDI
19 yaşındaki popçu Aleyna Tilki, kardeşi Ayça ile evde tuhaf kostümler giyip ruh çağırdı. Tilki, bu saçmalığı da Instagram hesabında paylaşıp tepki çekti.


KOVBOY CAN
Son dönemin popüler ismi Can Yaman, Bebek Lucca'daki Cadılar Bayramı partisine kovboy kılığında gitti.


Ebru Şallı, evini bal kabaklarıyla donatıp cadı şapkası taktı. Eşi Uğur Akkuş da Zorro kılığına girdi!


Ceylan Çapa da, Kill Bill kılığına girip Cadılar Bayramı'nı kutladı.


ANNELER TOPA TUTULDU
Özlem Ada Şahin gibi Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül de çocuklarını Cadılar Bayramı partisine götürdü. Kendisi ve oğluna korkunç makyajlar yapan yenge, diğer ünlüler gibi eleştiri oklarını üzerine çekti...


Mesut Özil ile Amine Gülşe, korkunç makyajlarını yapıp arkadaşlarıyla Londra'da Halloween partisine gitti.


TEPKİ GÖSTERDİLER
DENİZ AKKAYA: Kel başa şimşir tarak! İstanbul'da bu tarihlerde Halloween akımına kapılıp kostüm giyen adamla olmam! Herkes kostüm giyebilir de; bir bak aynaya yakışmış mı diye!


DİLAY KORKMAZ: Halloween paylaşımlarını hayretle izliyorum. Koca koca adamlar, sırf dikkat çekmek için şu saçma hallere nasıl düşmüşler!