Gigi Hadid ve Bella Hadid Mikonos'taki fahiş fiyatlara isyan etti! "Resmen soyuldum..."

Mikonos’taki kazık fiyatlardan nasibini alan son isim ABD’li model Gigi Hadid oldu. Kendi gibi model kardeşi Bella Hadid ile Komşu’ya giden Gigi, fahiş fiyatlara isyan etti. Hadid, sosyal medyadan takipçilerine "Resmen soyuldum. Bir daha asla buraya gelmem. Tavsiye de etmiyorum. Paranızı başka yerde harcayın." çağrısında bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2019 Güncelleme 11 Ağustos 2019, 07:56
Gigi Hadid ve Bella Hadid Mikonos’taki  fahiş fiyatlara isyan etti! Resmen soyuldum...

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz hafta kardeşi Bella Hadid'le soluğu Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda alan ABD'li model Gigi Hadid, gittiğine bin pişman oldu. Kendi gibi model kardeşiyle günlerce adanın altını üstüne getiren Gigi, Komşu'daki mekanların kazık fiyatlarını görünce gözlerine inanamadı.



KAZIĞA SERT ÇIKTI
24 yaşındaki güzel model, Komşu esnafının fiyatları şişirip turistleri kazıklamasına sosyal medyada isyan etti. Dünyaca ünlü manken, eğlence amaçlı açtığı ve yaklaşık 70 bin kişinin takip ettiği 'gisposable' adlı İnstagram hesabında kazıkçı Yunan esnafını şu sözlerle eleştirdi: "Resmen soyuldum. Bir daha asla buraya gelmem. Tavsiye de etmiyorum. Paranızı başka yerde harcayın."

TUTUMLU HADİD
Hadid'in bu paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu. Dünyanın en çok kazanan modelleri arasında olan ve kişisel serveti 13 milyon doları (yaklaşık 72 milyon lira) bulan ünlü modelin bu sözleri ise "Yunan'ın gerçek yüzünü Gigi de gördü" yorumu yaptırdı.



EDA DİKKAT!
Hadid, Komşu'daki fiyatlara isyan edince adanın müdavimi Eda Taşpınar'a takipçilerinden şu uyarı geldi: "Dikkat et Eda, sen de kazıklanma!"