Mustafa Sandal ile Antonis Remos’un Çeşme konserine Yunan sosyetesi akın edecek

Mustafa Sandal ile Yunan şarkıcı Antonis Remos’un 24 Ağustos Çeşme konserine Yunanistan’dan talep çok olunca mekandaki loca fiyatları 20 binden 30 bin TL’ye çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2019 Güncelleme 27 Temmuz 2019, 07:57
Mustafa Sandal ile Antonis Remos’un Çeşme konserine Yunan sosyetesi akın edecek

İÇİNDEKİLER




Eğlenmek
isteyenlerin yüksek fiyatlı ücretler ödediği Çeşme, 24 Ağustos'ta Komşu'dan akına uğrayacak... Yunanistan'ın dünyaca ünlü ismi Antonis Remos ile Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Mustafa Sandal, 24 Ağustos'ta Alaçatı'daki Spiaggia Grande isimli mekanda sahne alacak. Geçtiğimiz yıllarda Mikonos'taki konserinde Türk sosyetesinin dinlemek için binlerce euro ödediği Remos için bu kez Yunan sosyetesi Türkiye'ye akın edecek.




YERLERİ HAZIR...

Dedikodulara göre; geçtiğimiz haftaki Kenan Doğulu konserini dinlemek için localara 20 bin TL ödeyen Türk sosyetikler Antonis Remos ve Mustafa Sandal ikilisi için de kesenin ağzını açacak.



NUSRET GÖKÇE ANTONİS REMOS

Yunanistan'dan Çeşme'ye gelecek olan yabancı turistlerin ise localara 5 bin euro yani yaklaşık 31 bin TL ödeyeceği konuşuluyor. 24 Ağustos'taki konser için şimdiden yerini ayırtan isimler arasında Remos'un da yakın dostu olan Nusret Gökçe, Serdar Bilgili, Fani ile Ünal Aysal çifti bulunuyor.



FANİ AYSAL - ÜNAL AYSAL

Geçtiğimiz hafta mekandaki Kenan Doğulu konserini dinleyen Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar ile yine Çeşme'de tatilde olan Edwina Sponza ile İbrahim Kutluay da konsere gitmek için yerini şimdiden hazırlattı.




ERSİN KAYALAR - SİREN ERTAN



İBRAHİM KUTLUAY - EDWINA SPONZA



SERDAR BİLGİLİ