Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel'den alkışlanacak hareket

Önceki gün Bodrum’daki bir mekanda müşterinin garsonu haşladığını gören Zeynep Sever Demirel, duruma müdahale etti. Müşteriyi uyarıp garsona destek çıkan kaleci Volkan Demirel’in eşi, sosyal medyada da ‘Kimse sizin köleniz değil’ çıkışı yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2019 Güncelleme 25 Temmuz 2019, 08:01
Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel’den alkışlanacak hareket

İÇİNDEKİLER

YAZI ailesiyle Bodrum'da geçiren Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den alkışlık hareket…

Yakın dostlarıyla Miam Restaurant & Bar'a giden Demirel, yan masadaki müşterinin garsonu azarlamasıyla çileden çıktı. Duruma müdahale eden Demirel, yüzü gibi gönlünün de güzelliğini kanıtladı. Genç kadın, garsona kötü davranan hanımefendiyi sert bir dille uyarıp çalışanı da teselli etti.

MÜŞTERİYİ UYARDI
Bu hareketiyle mekandakilerin takdirini kazanan Demirel, olayı Instagram'da anlatıp şu sözlerle de insanlık dersi verdi: "İnsanların kişiliğini en iyi nasıl anlarsınız biliyor musunuz? Restoranda, kafede servis yapan kişilere nasıl davrandığına bakarak! Bu zaman zaman gittiğim yerlerde karşılaştığım bir durum. Az önce yine oldu aynı şey. Bilin ki kimse sizin köleniz değil! Bunun parayla pulla da alakası yok. Kendi ezikliğinizi, başkalarını ezerek göstermeyiniz lütfen. Aşırı itici ve komik oluyorsunuz!"


ZEYNEP'TEN ARTİSTİK ATLAYIŞ!
Olay sonrası dostlarıyla teknesine dönen Demirel, Ege'nin maviliklerinde serinledi.

DOĞAN SAVAŞ - BODRUM