Maçakızı Oteli'ne ait sürat motoru gazetecilerin bulunduğu tekneye çarptı!

Lahmacun ve ayranı 102 liradan satıp milleti kazıklayan Maçakızı’na ait sürat motoru, haber çalışması yapan gazetecilerin bulunduğu tekneye çarptı. Dehşet anlarını izleyen sosyal medya kullanıcıları, “Bu nasıl kaza. Resmen adamları biçmiş” yorumunu yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2019 Güncelleme 06 Haziran 2019, 11:37
Maçakızı Oteli’ne ait sürat motoru gazetecilerin bulunduğu tekneye çarptı!

İÇİNDEKİLER



Turizmin göz bebeği Bodrum'da önceki gün yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı... Sahil kesimindeki tatilcilerle ilgili haber yapmak için bölgeye giden Hürriyet Gazetesi'nden Cenker Tezel, TV 100 muhabiri Metehan Ekşi ve Habertürk Bloomberg TV muhabiri Onur Aydın, kiraladıkları tekne ile denize açıldı. Saat 16.30 sıralarında ise Alper Sakay'ın kullandığı Maçakızı Oteli'ne ait sürat motoru, gazetecilerin bulunduğu tekneye çaptı. Kaza sırasında 3 gazeteci denize atlayıp canını zor kurtardı. Ancak kaptan Osman Demirkoz tekneden atlayamadı. Maçakızı Oteli'ne ait tekne de hızla bölgeden kaçtı. Kanlar içinde kalan Demirkoz ise çevredeki bir tur teknesi tarafından kurtarıldı. Ayağından yaralanan ve çok kan kaybettiği öğrenilen kaptan hemen ameliyata alındı. Doktorlar, operasyonun başarılı geçtiğini, kaptanın 6 ay sonra yürüyebileceğini açıkladı. Kaza anını izleyen sosyal medya kullanıcıları ise otel kaptanına tepki gösterdi: "Resmen adamları biçmiş... Bu nasıl kaza kardeşim... Büyük geçmiş olsun..."


'CİNAYET GİRİŞİMİ'
"Taksirle yaralama" suçundan tutuklanan Alper Sakay, tekneyi fark etmediğini söyledi. Magazin Gazetecileri Derneği ise kazanın kasıtlı yapıldığına işaret etti: "Bu denli hızla çarparak uzaklaşması ve sonrasında da arkasına dahi bakmaması akla 'kasıtlı mı yapıldı' sorusunu getirmekte, adeta 'bir cinayet girişimi' görüntüsü vermektedir."



Hürriyet Gazetesi Muhabiri Cenker Tezel, "Verilmiş bir sadakamız varmış. Yetkililer gerekli incelemeleri yapacaktır" dedi. Ayağına beş dikiş atılan Onur Aydın ise "Hızını kesmedi ve dümen kırmadı. Nereden vuracağını kestirdikten sonra teknenin sol kısmından denize atladık" diye konuştu.



Kaptan Osman Demirkoz, fizik tedaviyle yeniden ayağa kalkacak.



İşte çarpan tekne