Belçim Bilgin gönlünü Selim Can Çelik’e kaptırdı! Roma'da aşka geldiler...

Oyuncu Belçim Bilgin, özel hayatta aradığı mutluluğu buldu. Güzel oyuncu, gönlünü Selim Can Çelik’e kaptırdı. Bilgin, önceki gün yeni sevgilisiyle gittiği Roma’dan romantik paylaşımlar yaparak ilişkisini dosta düşmana duyurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Haziran 2019 Güncelleme 05 Haziran 2019, 07:56
Belçim Bilgin gönlünü Selim Can Çelik’e kaptırdı! Roma’da aşka geldiler...

İÇİNDEKİLER



Yılmaz Erdoğan'la
12 yıllık evliliğini Aralık 2018'de sessiz sedasız bitiren Belçim Bilgin, aşk orucunu sonunda bozdu. Önceki gün İtalya'daki İstanbul Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan güzel oyuncu, yeni aşkını da Roma'da ilan etti. Bilgin, festivale birlikte katıldığı Selim Can Çelik adlı yeni sevgilisiyle verdiği pozları Instagram'da paylaşıp ilişkisini dosta düşmana duyurdu. Oğlunun babasından boşandıktan sonra adı kimselerle anılmayan Bilgin, paylaşımına da İngilizce 'aşk' notu düştü.


BAYRAM SÜRPRİZİ…
İkilinin bayramda açıkladıkları sürpriz aşkları sosyal medyayı salladı. Bilgin ile bir yapım şirketinin kurucusu olan Çelik'e takipçilerinden tebrik mesajları yağdı. Herkes başlangıçta bu ilişkiye inanamasa da Selim Can Çelik'in "Tebrikler, birbirinize çok yakışıyorsunuz. Çok güzelsiniz" şeklindeki yorumlara teşekkür edip kalpler bırakması aşkı doğrular gibiydi…


36 yaşındaki Bilgin'in Çelik'le yeni bir aşka yelken açması ise "Belçim, özel hayatında aradığı mutluluğu sonunda bulmuş" yorumlarını da beraberinde getirdi. Çiftin birlikte ne zaman objektif karşısına çıkacağı da merak konusu oldu.