Hande Erçel'in ardından Aslı Enver de ketojenik diyete başladı

Dünyaca ünlü starların gözdesi ‘ketojenik diyet’ Türk ünlüleri de etkisi altına aldı. Hande Erçel’in ardından Aslı Enver de karbonhidratı yasaklayan ketojenik diyete başladı. Enver, aylık 3 bin liraya kendisi için özel menü hazırlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2019 Güncelleme 17 Mayıs 2019, 07:57
Hande Erçel’in ardından Aslı Enver de ketojenik diyete başladı

İÇİNDEKİLER



Güzel
oyuncu Aslı Enver, yaza fit şekilde girmek için kolları sıvadı. 35 yaşındaki oyuncu, fazlalıklarından kurtulmak için de Hollywood yıldızlarının izinden gitti. Ünlü oyuncu; Adriana Lima, Kim Kardashian, Monica Bellucci ile Halle Berry ve Jessica Alba'nın uyguladığı ketojenik diyete başladı.



Enver, karbonhidrat alımını azaltıp yağ yakımını artırmayı amaçlayan diyetten geçtiğimiz günlerdeki doğum gününde de şaşmadı.



İŞİN ASLI DÜĞÜN…
Yağlı ve şekerli gıdalarla hamur işinden uzak duran Aslı Enver, doğum gününü de ketojenik pastayla kutladı. Güzel oyuncu, ketojenik diyetini eksiksiz uygulamak için de her ay 3 bin lira karşılığında diyet yemekleri sunan bir firmayla anlaştı. Her öğünü kalori kalori hesaplanan oyuncu, bu sayede diyetinden de şaşmadı. Bu arada Aslı Enver'in ketojenik diyete başvurma sebebinin bir diğer nedeninin de bu yaz evliler kervanına katılacak olması…


STARLARIN TERCİHİ
Brezilyalı model Adriana Lima, formunu tüm dünyada popüler olan ketojenik diyet ve sporla koruyor.
52 yaşındaki oyuncu Halle Berry, ketojenik diyetle kilo verip incecik bir fiziğe kavuştu.
İki yıl önce üçüncü kez anne olan oyuncu Jessica Alba ketojenik diyetle hamilelik kilolarından kurtuldu.
Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan 54 yaşındaki Monica Bellucci de ketojenik diyet uyguluyor...



Halle ​Berry