İşte ünlülerin oy verme işlemlerinden kareler

Dünkü yerel seçimlerde oy veren Sezen Aksu, Beyazıt Öztürk, Demet Akalın, Hülya Avşar ve kızı Zehra, dalgınlıklarıyla sandıkta güldürdü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2019 Güncelleme 01 Nisan 2019, 07:59
İşte ünlülerin oy verme işlemlerinden kareler

İÇİNDEKİLER

Ünlüler 2019 yerel seçimleri için dün sandığa koştu. Sabah daha sandıklar açılmadan Beykoz'daki Sedat Simavi İlkokulu'na giden Sezen Aksu, oyunu kullanamadan dönmek zorunda kaldı. Minik Serçe, öğleden sonra tekrar gidip oyunu verdi. Beyazıt Öztürk ise daha önce adres değişikliği yaptığını unutunca oy vereceği okulu karıştırdı. Oyunu kullanacağı okula eski eşi Okan Kurt'la giden Demet Akalın da kimliğini unuttu. Popçu, Kurt'un kimliğini getirmesiyle oyunu verdi. Hülya Avşar ile kızı Zehra da oylarını kullandıktan sonra mührü kabinde unuttu.


Sabah 9'dan önce sandığa giden Sezen Aksu, kapıdan dönmek zorunda kaldı. Minik Serçe, birkaç saat sonra oyunu kullandı.


Hülya Avşar, oyunu kullandıktan sonra mührü kabinde unuttu. Kızı Zehra da annesiyle aynı şeyi yaptı.


Akalın, evde unuttuğu kimliğini eski eşi Okan Kurt'un getirmesini böyle bekledi.


Gülben Ergen, dün vatandaşlık görevini gerçekleştirmek için sandığa gitti. Ünlü sanatçı, oyunu sandığa atarken böyle gülücükler saçtı.


Belçika doğumlu olan Hadise de yerel seçimlerde oy verdi. Ünlü popçu, sandık başına numaralı gözlükleriyle gitti. Hadise, topuklu ayakkabıları ve beyaz paltosuyla seçimin en şık isimlerindendi.


Oyuncu Pelin Karahan, Beykoz'daki Şehit İsmail Kefal İlkokulu'nda oyunu kullandı. Güzel oyuncu, makyajsız olduğu için de sandık başında güneş gözlüğüyle poz verdi.

Ünlü sunucu Ebru Şallı da oyunu vermek için sabah saatlerinde sandığa koştu. Şallı, sandık başında verdiği bu poza "Oy ver, boş verme" diye yazıp vatandaşlara çağrıda bulundu.

Oyuncu Pınar Altuğ, dün spordan çıkıp sandığa gitti. Altuğ, sandık başında da spor kıyafetleriyle böyle poz verdi.


İzmirli spor eğitmeni Burak Gacemer'le evlendikten sonra geçtiğimiz yıl da Türk vatandaşlığına geçen Larissa Gacemer, iyice bizden biri olup çıktı. Brezilyalı model ve oyuncu, dün milyonlarca vatandaş gibi oy kullanmak için sandık başına gitti. Larissa ve Burak Gacemer, oylarını Çeşme'deki Mehmet Akpınar Ortaokulu'nda kullandıktan sonra da böyle gurur pozu verdi.


Eski eşi Yurdal Sert'le evli olduğu dönemde Türk vatandaşı olan Sırp İvana Sert de dün santık başındaydı. Tarzıyla çok konuşulan sosyetik ikoncan, çiçekli kıyafetiyle sandık başında da şıklığını gözler önüne serdi.


Popçu Murat Boz da milyonlar gibi sandık başındaydı. Boz, her zamanki gibi şapkasını takarak oy pusulasını sandığa attı.


Şükran Ovalı ile Caner Erkin de dün vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Ünlü çift, oy kullanırken kızları Mihran ise aile büyükleriyle evde kaldı.


Oyunu her zamanki gibi sabah saatlerinde kullanan Cem Yılmaz, "Bu kez espri yapmadım, sandığı kırıp geçirmedim" dedi.

Mizahın iki ünlü ismi Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar da sandık başına gitti. Yılmaz, oyunu sabahın erken saatlerinde Beşiktaş'taki Lütfi Banat İlkokulu'nda kullandı. Şahan Gökbakar ise eşi Selin Hanım ile akşamüstü saatlerini tercih etti. Her iki şovmen de oy kullanma işlemi öncesi ve sonrasında hayranlarının sevgi seliyle karşılaştı.

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, dün oy kullanmak için gittiği okulda kadın hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.


Eti kendine has tuzlama hareketi (saltbea) ile fenomen olan Nusret Gökçe, sandıkta da kural bozmadı. Gökçe, oyunu saltbea yaparak attı.