Eda Taşpınar, Merve Boluğur ve Şeyma Subaşı gibi isimler, Balenciaga’nın ayakkabısı için yarışa girdi

Sanat ve sosyetenin ünlüleri şıklık yarışına girdi. Eda Taşpınar, Merve Boluğur ve Şeyma Subaşı gibi isimler, Balenciaga’nın ülkemize sınırlı sayıda getirilecek olan 7 bin 500 liralık spor ayakkabısına sahip olmak için şimdiden beklemeye koyuldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2019 Güncelleme 25 Mart 2019, 08:01
Eda Taşpınar, Merve Boluğur ve Şeyma Subaşı gibi isimler, Balenciaga’nın ayakkabısı için yarışa girdi

İÇİNDEKİLER

Modayı yakından takip eden sanat ve sosyetenin ünlü isimleri şu sıralar stil telaşında… Aralarında sosyetik ikoncan Eda Taşpınar, güzel oyuncu Merve Boluğur ile Şeyma Subaşı'nın da olduğu pek çok ünlü, dünyaca ünlü İspanyol markası Balenciaga'nın yeni sezon spor ayakkabısına sahip olmak için sıraya girdi.

Dünya çapında da büyük ilgi gören markanın ayakkabısını satın almak isteyen ünlüler, ülkemize sınırlı sayıda gelen ve kısa sürede tükenen spor ayakkabılar için Beymen mağazasının bekleme listesine adlarını şimdiden yazdırdı.

7 BİN 500 TL'LİK REKABET
Liste kısa sürede öylesine kabardı ki 110 kişi Balenciaga'nın spor ayakkabısına kavuşmak için beklemeye koyuldu. Yaklaşık 7 bin 500 liralık ayakkabıyı gardıroplarına eklemek için gün sayan yüzlerce sosyetiğin bu uğraşı şaşırttı.

Şıklık avına çıkan ünlülerin telaşı, "Paran var mı var, derdin var" sözünü akıllara getirdi.



ÜNLÜLERİN DERDİ BAŞKA
Şıklıkları için binlerce lirayı gözden çıkaran sanat ve sosyetenin ünlülerinden hangi şanslı ismin arzusunu kurduğu ayakkabıya kavuşacağı ise merak konusu oldu.

Adını listeye yazdıran isimlerden Türkiye'ye getirilecek ayakkabılardan alabilenler, bol bol hava atacak. Sezonun gözdesi olan spor ayakkabılarla rahatlığından ödün vermeden stillerini konuşturmayı planlayan yıldızların şıklık rekabeti ise önümüzdeki günlerde son bulacak.


Balenciaga'nın müdavimi olan Eda Taşpınar ile Merve Boluğur, sık sık markanın ayakkabılarıyla objektiflere yansıyor.