Cem Yılmaz’dan ikinci ‘Mars’ şovu

Yılmaz Erdoğan’ın kişisel çıkarları için başlattığı Mars Group çatışmasına dahil olan Cem Yılmaz’dan ikinci ‘Mars’ şovu. Cem Yılmaz, NASA’nın Mars gezegeni için ‘komik insan arıyoruz’ açıklamasına, ‘İşim var’ dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2019 Güncelleme 21 Şubat 2019, 07:59
Cem Yılmaz’dan ikinci ‘Mars’ şovu

İÇİNDEKİLER

NETFLIX'ten milyonlarca lira kazanmak uğruna, sinemaseverleri bile kullanmaya çekinmeyen Yılmaz Erdoğan'a tepki büyürken, bu konuda ona büyük destek veren Cem Yılmaz dün ilginç bir tweet'le gündem oldu. Yılmaz Erdoğan'ın, Mars Group'la planlı savaşında yer alan Cem Yılmaz, NASA'nın araştırmasına öncülük eden Florida Üniversitesi'nden antropolog Prof. Jeffrey Johnson, "Mars yolculuğu gibi, sınırlı bir alanda uzun bir süre kalmak sinirleri yıpratıyor. Bu nedenle uzay aracında, işlerin normal seyrinde yürümesi için ekibin moralini yüksek tutacak birine ihtiyacınız var" açıklamasına cevap verdi. Yılmaz, Twitter hesabından "İşim var" dedi. Cem Yılmaz'ın paylaşımı binlerce retweet ve on binlerce de beğeni aldı.



​TÜRK SİNEMASINA YILMAZ DARBESİ
Organize İşler'i Netflix'e satan Yılmaz Erdoğan'a tepkiler dinmiyor. Para vererek filme giden sinemaseverler de Yılmaz Erdoğan'ı ihanetle suçladı. Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) Televizyon ve Sinema Film ile Yapımcıları Meslek Birliği, "Bu Türk sineması için devrim değil, darbedir" dedi. Sosyal medyada tepki vardı.