Oyuncu İlay Erkök’le iki ay önce sürpriz şekilde ayrılan Keremcem, aşk hayatında gaza bastı

Oyuncu İlay Erkök’le iki ay önce sürpriz şekilde ayrılan Keremcem, aşk hayatında gaza bastı. Geçtiğimiz günlerde barışmak istediği Erkök’ten red cevabı alan sanatçı, İranlı Gazal adındaki bir güzelle yeni aşka yelken açıp eski sevgilisine nispet yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2019 Güncelleme 11 Şubat 2019, 08:00
Oyuncu İlay Erkök’le iki ay önce sürpriz şekilde ayrılan Keremcem, aşk hayatında gaza bastı

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu İlay Erkök'le bir yıllık aşkına iki ay önce nokta koyan şarkıcı ve oyuncu Keremcem, ayrılık acısını çabuk unuttu. Geçtiğimiz günlerde son bir şans için kapısını çaldığı kendisinden 15 yaş küçük Erkök'ten olumsuz yanıt alan Keremcem, bunun üzerine özel hayatında gaza bastı. 41 yaşındaki sanatçı, önceki akşam yeni sevgilisiyle Nişantaşı'nda nispetteydi. Yakışıklı şarkıcı, Gazal adındaki İranlı sevgilisiyle bir mekanda baş başa yemek yerken objektiflere yakalandı. Birbirlerinden gözlerini alamayan ikilinin keyifli halleri dikkat çekti.

YENİ İLİŞKİYE YENİ ŞARKI
Birkaç saat sonra aşkıyla mekandan ayrılan Keremcem, muhabirlerin sorularını yanıtladı. İranlı güzelle yeni tanıştıklarını ve birbirlerini tanıma aşamasında olduklarını söyleyen yakışıklı popçu, "14 Şubat'ta 'Aşk Biliyor İşini' adlı yeni şarkımı çıkaracağım" diyerek de hem aşkta hem de işte her şeyin yolunda olduğunu belirtti. İkili, romantik yemeğin ardından soluğu popçunun evinde aldı.

Doğan SAVAŞ


Erkök'ü çabuk unutan Keremcem, önceki akşam İranlı yeni aşkıyla yemekteydi.


Herkes, Keremcem ile İlay Erkök'ün evlenmesini beklerken ikilinin ayrılığı şaşırttı.