Sıla aşk hayatında gaza bastı! Hazer Amani ile sarmaş dolaş yakalanan Sıla şimdi de Kerem Kanık ile yakınlaştı

Oyuncu Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla, aşk hayatında gaza bastı. Geçen hafta evli şef Hazer Amani ile sarmaş dolaş yakalanan popçunun, şimdi de reklamcı Kerem Kanık ile yanak yanağa görüntüleri ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2019 Güncelleme 23 Ocak 2019, 07:58
Sıla aşk hayatında gaza bastı! Hazer Amani ile sarmaş dolaş yakalanan Sıla şimdi de Kerem Kanık ile yakınlaştı

İÇİNDEKİLER



Ahmet Kural'dan
şiddet gördüğünü iddia ederek olay olan Sıla, özel hayatında hızlı çıktı. Ekim 2018'de o dönem aşk yaşadığı Kural'ın kendisini darp ettiğini öne sürüp gündemi meşgul eden şarkıcı, geçen hafta ise evli yemek şefi Hazer Amani ile yakalanmıştı. Sıla, 2013'ten beri Deniz Mumcuoğlu ile evli olan Amani'yle samimi görüntüleri yüzünden 'yuva yıkan kadın' ilan edildi. Aşk hayatındaki hızına yetişilemeyen 38 yaşındaki popçunun dün de başka bir erkekle samimi görüntüleri ortaya çıktı.


İki hafta önce Balat'taki Agora Meyhanesi'nde gizemli bir erkekle yemek yerken yakalanan popçunun görüntüleri "Şiddete uğradığını öne süren Sıla, çabuk toparlanmış" dedirtti. Snobmagazin'in iddiasına göre Sıla'nın yanındaki kişi ise reklamcı Kerem Kanık…


Kanık'ı 2012'den beri tanıyan Sıla'nın reklamcıyla yanak yanağa çekilen karesi kafa karıştırdı. Ünlü popçunun Amani'nin ardından Kanık'la sergilediği samimiyet ise "Sıla, arkadaşlığın dozunu kaçırmada usta" dedirtti!



SKANDALLAR KRALİÇESİ
Son 3 aydır özel hayatıyla manşetlerden inmeyen Sıla, geçen hafta evli yemek şefi Hazer Amani ile aracında böyle kucak kucağa uyuyakalıp yeni bir skandala imza atmıştı.


Kural'la ayrılığı Okan Can Yantır'la yaşadığı aşk yüzünden bittiği konuşulan Sıla, geçen hafta yakalandığı Hazer Amani'nin ardından şimdi de reklamcı Kerem Kanık ile yakınlaştı.


Darp olayı öncesinde Kural'la çocuk sahibi olmayı konuştuklarını öne süren Sıla, hızlı aşk hayatıyla şaşırttı.