Murat ve Boz ve Aslı Enver evleniyor (Kuytu Köşe)

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2019 Güncelleme 07 Ocak 2019, 07:58
Murat ve Boz ve Aslı Enver evleniyor Kuytu Köşe

İÇİNDEKİLER



Nisan
ayında sürpriz bir şekilde ayrılan Murat Boz ve Aslı Enver'in geçtiğimiz ay barıştıkları iddia edilmişti. Yılbaşını da sessiz sedasız Göcek'te geçiren Boz ile Enver'in, hayranlarının çektiği bir kareyle barıştıkları ispatlanmış oldu. Duyduğuma göre Boz ve Enver aileleri de yılbaşından iki gün önce bir araya gelerek yemek yemişler. İki ailenin de isteği bir an önce çocuklarının mürüvvetini görmekmiş. Tabii ki aile büyükleri tarafından evlilik konusu konuşulmuş ve tarih belirlenmiş. Evlilik yolunda ilerleyen Murat Boz ve Aslı Enver, şimdilerde Yeniköy, İstinye ve Sarıyer taraflarında villa bakıyormuş. İstedikleri gibi ev bulamasalar da bu bölgedeki tüm emlakçılar, ikili için seferber olmuş. Boz ve Enver, hemen hemen her gün birçok evin fotoğraflarına bakıp evleri geziyorlarmış. İnşallah ikili istedikleri gibi bir ev bulur da biz de bir an önce evliliklerini görmüş oluruz…


MİLYONLUK İPTAL
Başakşehirli futbolcu Arda Turan'ın geçtiğimiz ay Hamza Arda isminde çocuğu olmuştu. Ve herkes gibi ben de çok sevinmiştim. Çocuğu doğduktan sonra gece hayatına nokta koyan Arda Turan'ın, eşi Aslıhan Doğan Turan'a doğum hediyesi siparişi verdiğini duymuştum. Eşine servet değerinde bir jest yapacak olan Turan'ın hediyesi Almanya'dan özel olarak sipariş edilmişti. 2 milyon lira değerinde Mercedes G 500 marka bir araç sipariş eden ve aracı İstanbul'a getirten Turan'ın son anda lüks cipi almaktan vazgeçtiğini öğrendim. Şu sıralar futbol haricinde konuşulmak istemeyen Arda Turan, böyle bir dönemde böyle bir hediye alarak gündeme gelmek istememiş...


ŞEYMA GÖZDE
Geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda ünlü plastik cerrah Ufuk Askeroğlu ile karşılaştım. Ameliyattan çıktığını söyleyen Askeroğlu, ile uzun uzun estetik üzerine konuştuk. Türkiye'de Hollywood yanağı ve Bella Eyes estetik operasyonlarını ilk gerçekleştiren Askereoğlu, son dönemde kadınların en büyük gözdesinin Şeyma Subaşı olduğunu söyledi. Subaşı'nın göz yapısı ve kaşlarına özenen birçok kişi ona benzemek için bıçak altına yatıyormuş. Fotoğrafları gördükçe şaştım kaldım. Yani anlayacağız estetikte son trend Şeyma Subaşı olmuş.


HEM AŞK HEM TİCARET
Güzel şarkıcı Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile birlikte ticarete atılıyor. Hem model hem oyuncu hem de sporcu olan Ümit Cem Şenol, Cihangir'de spor salonu açmak için kolları sıvamış. Hayat ortağı Hande Yener, nişanlısına iş ortağı da olmuş. Sahnelerden kazandığı parayı emlağa yatırmayı tercih eden Hande Yener, uzun süre sonra ilk kez nişanlısı ile birlikte ticarete atılmaya karar vermiş. Tabii spor salonu derken böyle beş yıldızlı otellerdeki gibi değil, küçük ve butik olacakmış. Kişiye özel olarak tasarlanan spor salonuna öyle elini kolunu sallayarak gelip üye olamayacakmışsın… Üyelik kuralları olacakmış… Açılınca birçok tanıdık ismi orada görebilirsiniz, benden söylemesi.

ARŞİPEL CİHANGİR'DE
Yeme-içme ve eğlence hayatına açtıkları mekanlarla renk katan Jupiter Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Topal, önceki Cuma Cihangir'de Arşipel Balıkçısı'nı açtı. Muhteşem bir açılış gerçekleştiren Topal'ın yeni mekanı şehrin en iyi balıkçısı olacak konumunda. Sol tarafı Kız Kulesi'ni, sağ tarafı Topkapı Sarayı'nı gören mekan, değişik mezeleri ve müzikleri ile ilk gün herkesten tam not aldı. Yazamayacağım onlarca mekan yaratan Topal, yakın zamanda yine Cihangir'de ocakbaşı açmaya hazırlanıyormuş.


KUYTU KÖŞE / UFUK ÖZCAN