Engin Akyürek'in ünü sınırları aştı! Engin Akyürek Johnny Deep'i solladı

Ünü sınırları aşan Engin Akyürek’in yıldızı, yurt dışında iyice parladı. Yakışıklı oyuncu, dünyaca ünlü bir moda sitesinde 2018’in en tarz erkekleri arasında ikinci oldu. Akyürek, oylamada ABD’li oyuncu Johnny Deep’i bile geride bıraktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2019 Güncelleme 03 Ocak 2019, 07:58
Engin Akyürek’in ünü sınırları aştı! Engin Akyürek Johnny Deep’i solladı

İÇİNDEKİLER



Rol
aldığı dizi ve filmlerle ünü sınırları aşan Engin Akyürek, oyunculuğunun yanı sıra stiliyle de gönülleri fethetti. Akyürek, kendine has tarzıyla da dünyaca ünlü moda sitesi Be Global Fashion Network'te yapılan "2018'in en stil erkeği" anketinde kendine yer buldu.




37 yaşındaki oyuncu, çoğunluğunu İngiliz ve Amerikalı katılımcıların oluşturduğu ankette oyların yüzde 24.07'sini alarak Hollywood yıldızı Johnny Deep'i solladı.



LATİNLER'DEN ÖVGÜLER ALDI

Dünyaca ünlü aktör Deep, oyların yüzde 16.63'ünü aldı. ABD'li şarkıcı Adam Lambert ise oyların yüzde 35.98'ini alıp listenin zirvesinde yer buldu. Akyürek'e oy verenlerin büyük kısmının Güney Amerika ülkelerinin vatandaşı olması ise dikkat çekti. Bu anket, projeleri Latin hayranları tarafından ilgiyle takip edilen Akyürek'in yurt dışında gördüğü sevgiyi bir kez daha kanıtladı. Oylamaya katılanlar, "Engin; nazik ve melek kalpli bir insan" diye yorum yaptı.



ARJANTİN'İN TERCİHİ KARA PARA AŞK
Akyürek,
2014- 2015 yılları arasında atv'de ekrana gelen 'Kara Para Aşk' dizisiyle de Latinler'i kendine hayran bıraktı. Dizi, Arjantin'de en çok izlenen yapım oldu.

Oyuncunun, Tuba Büyüküstün'le rol aldığı dizi, yüzde 41 oy olarak 2018'de Arjantin'de en çok izlenen yapım olarak rekorlarına bir yenisini ekledi.



FRAGMANI BİLE OLAY OLDU
Yakışıklı oyuncunun Bergüzar Korel'le başrolü paylaştığı 'Bir Aşk İki Hayat' filminin fragmanı, önceki gün görücüye çıktı. 24 Ocak'ta vizyona girecek filmin fragmanı izlenme rekoru kırdı.

ÖZGE GÜRCAN