Cem Yılmaz'dan sert yanıt: Yeni Cem Yılmaz çıkarmak yerine bileti 15 lira yapın !

Bilet yanında zorla mısır satan dağıtımcılar yüzünden sinema sektörü darmaduman! ‘Yeni Cem Yılmaz’lar çıkarırız’ diyen Mars Group’a şovmenden sert yanıt gecikmedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2018 Güncelleme 31 Aralık 2018, 07:58
Cem Yılmaz’dan sert yanıt: Yeni Cem Yılmaz çıkarmak yerine bileti 15 lira yapın !

İÇİNDEKİLER



Yılmaz Erdoğan'ın
sinema bileti yanında mısırı zorla satan dağıtımcılara açtığı savaş kızıştı. Mars Group, tartışmaya dahil olan Cem Yılmaz'ı "Cem Yılmaz olmazsa başka Cem'lerle film çekeriz" diye topa tuttu.



Komedyen ise şu yanıtı verdi: "Yeni Cem Yılmaz çıkarmak yerine bileti 15 lira yapın. 40 liraya bilet satmak yok. Ben filmimi 'Bilet 10 lira, mısır da bedava' der gösteririm."



Ünlü yönetmen Kıvanç Baruönü de Cem Yılmaz'la Yılmaz Erdoğan'a destek çıktı: "Başka bahçelerden gelip bizim bahçemizde böylesi hayalleri dillendirmenin anlamı yok. Yeni isimler yetiştirmek istiyorsak sinema salonuna değil, yapımcıya destek vermek daha mantıklı. Çünkü bahsi geçen hak hepimizin. 'Yapımcıya kalıyor' denen belli bir para var ya, işte o hepimizin."



Mars Group'un açıklamasına sinirlenen Yılmaz, dün sosyal medyada esti gürledi.



Yapımcı Murat Şeker de "İnsanlar, sinema salonuna piknik yapmaya değil, film izlemeye geliyor" diyerek dağıtımcıları eleştirdi.



DOSTLUK BAKİ KALDI
Film dağıtım ve sinema işletmeleriyle yaşanılan fiyat anlaşmazlığı nedeniyle yeni filmi 'Organize İşler 2'nin vizyon tarihini erteleyen Yılmaz Erdoğan, ailesiyle moral buluyor. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde 12 yıllık evliliğini bitirdiği Belçim Bilgin ile oğulları Rodin'in doğum günü için bir araya geldi. Oğullarının 9. yaşını kutlayan eski eşler, "Ayrılsak da beraberiz" mesajı verdi.