Loris Karius Alman model Sophia Thomalle ile Miami'de yakalandı!

Loris Karius, önce Ece Sükan’a yanaştı. Sonra Adriana Lima’yı takibe aldı. Ancak herkesi şaşırttı. Çapkın kaleci, Miami’de kendisinden dört yaş büyük olan Alman modelle yakalandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2018 Güncelleme 30 Aralık 2018, 07:59
Loris Karius Alman model Sophia Thomalle ile Miami’de yakalandı!

İÇİNDEKİLER


Beşiktaş'ın Liverpool'dan kiraladığı Loris Karius, yine çapkınlık yaparken fotoğraflandı. 25 yaşındaki Alman file bekçisi, bir süre önce 41 yaşındaki stil danışmanı Ece Sükan'a hayran kaldı. Sükan'a stil danışmanlığı teklifi yaptı. Hatta güzel modacının tenis hocasından raket dersi bile aldı. Ancak Ece Sükan'dan olumlu yanıt alamayınca Metin Hara ile ayrıldığı konuşulan Adriana Lima'nın peşine takıldı. Seksi modelle Instagram'da takipleşmeye başladı.



Bu haber hafızalardaki tazeliğini korurken, çapkınlıktaki hızına yetişilemeyen Alman kaleci bir kez daha şaşırttı. İlk yarının bitimiyle kendisini Miami sahillerine atan Loris, 29 yaşındaki ünlü Alman model Sophia Thomalla ile öpüşürken fotoğraflandı. Miami'nin eşsiz sahillerinde güneşin ve denizin tadını çıkartan ikilinin samimi halleri, Alman basınında da manşetlere çıktı...



Alman model, Instagram'da paylaştığı Loris Karius'un fotoğrafını kalple süsledi.