Gigi ve Bella Hadid'in babaları Mohamed Hadid'den tarihi alışveriş!

Filistin asıllı ünlü modeller Gigi ve Bella Hadid’in işadamı babası Mohamed Hadid, Londra’daki Christie’s Müzayede Evi’nde açık artırmaya katıldı. Osmanlı dönemine ait üç parça için servet harcadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2018 Güncelleme 25 Aralık 2018, 07:58
Gigi ve Bella Hadid’in babaları Mohamed Hadid’den tarihi alışveriş!

İÇİNDEKİLER



Filistin
kökenli dünyaca ünlü süper model kız kardeşler Gigi ve Bella Hadid'in babaları Mohamed Hadid'den tarihi alışveriş... Milyarder işadamı, geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin başkenti Londra'daki Christie's Müzayede Evi'nde düzenlenen açık artırmaya katıldı. Hadid, tanıtılan Osmanlı döneminden kalma eşyalara hayran kaldı.

'ÖZENLE TAŞIYIN'
Baba Hadid, gözüne kestirdiği üç parça için de kesenin ağzını açtı. Mohamed Hadid, 17. yüzyıldan kalma altın kemere 16 bin 250, 1920 el yapımı ipek halıya 50 bin ve 19. yüzyıldan kalma Beykoz camı bardak setine 12 bin 500 pound ödeme yaptı.



Ünlü emlak kralı Mohamed Hadid, servet harcadığı parçaların özenle taşınması konusunda da asistanlarını uyardı.



EVİNDE TÜRK HAMAMI VAR
Hadid'in hayran kaldığı eşyaları Amerika'daki evinin çalışma odasına koyacağı öğrenildi. Mohamed Hadid'in; 4 bin 500 metrekarelik malikanesinde ise Türk hamamı, spor salonu ve müzik odası gibi pek çok özel alan bulunuyor. Mohamed Hadid, saray yavrusu evinde, 32 yaşındaki eşi Shiva Safai ile yaşıyor.