2019’a muhteşem 'Günaydın'! Ünlüler Günaydın gazetesinin yılbaşı partisine akın etti

Türkiye’nin yıldızları, önceki akşam Günaydın gazetesinin yılbaşı partisine akın etti. Kırmızı halıda karşılanan davetliler, görkemli gecede ünlü sanatçıların şarkılarıyla geç saatlere dek eğlendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2018 Güncelleme 19 Aralık 2018, 07:59
2019’a muhteşem ’Günaydın’! Ünlüler Günaydın gazetesinin yılbaşı partisine akın etti

İÇİNDEKİLER



Günaydın
gazetesinin merakla beklenen '2019'a İlk Günaydın' partisi önceki akşam Netlog Lojistik sponsorluğu ve A46 organizasyonuyla People İstanbul'da yapıldı. Unutulmaz partiye; TV, müzik, iş ve cemiyet dünyasından birçok isim katıldı. Görkemli gece; Günaydın Yayın Yönetmeni Sinan Özedincik'in konuşmasıyla başladı. Günaydın ailesini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Özedincik, konuklar tarafından alkışlandı. Daha sonra müzik dünyasının birbirinden ünlü isimleri sahneyi devraldı.

Şarkıcı ve besteci Sinan Akçıl ile Mustafa Ceceli, 'Simsiyah ve Anlarsın' şarkılarına düet yaptı. Berkay, Serkan Kaya ve Merve Özbey de '2019'a İlk Günaydın' partisinde sahneye çıkan sanatçılar arasında yer aldı. Yüzlerce ünlü konuğun yan yana masalarda sohbet edip, eğlendiği partide her köşede renkli görüntüler vardı. Unutulmaz anlar yaşayan yıldızlar, gece boyunca çektikleri fotoğraf ve videoları sosyal medya hesaplarından '2019'a İlk Günaydın' etiketiyle yayınlayarak coşkuyu, takipçileriyle paylaştı.



ATV'nin merakla takip edilen bilgi yarışması; Kim Milyoner Olmak İster'i sunan Murat Yıldırım, geceye eşi İman Elbani ile katıldı.



Atv'nin sevilen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncuları partiye tam kadro katıldı.



Atv'de yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen programı Esra Erol'da'yı sunan Esra Erol, şıklığıyla göz kamaştırdı.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncuları da gecede boy gösterdi.



Cem Öğretir



AŞKA GELDİLER
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, '2019'a İlk Günaydın' partisinde aşka geldi... Davetlileri şarkılarıyla coşturan Sinan Akçıl, yakında nikah masasına oturacağı oyuncu sevgilisiyle uzun süre dans etti. Mutlu çiftin yaşadığı romantik anlar objektife böyle takıldı.

Akçıl ve Kıratlı'nın, yılbaşında Hollanda'da evleneceği konuşuluyor.



GÜNAYDIN'IN yılbaşı partisine her döneme hitap eden birbirinden ünlü isimler katıldı. Partide yan yana gelen Funda Arar, Hadise, Gülşen, Gülben Ergen, Aleyna Tilki, Edis ve Ajda Pekkan bu unutulmaz karelerle geceyi ölümsüzleştirdi.



BEBEK GÖRÜNDÜ
Yılbaşı partisine ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve Arnavut güzeli eşi Almeda Abazi de katıldı. Bebeklerini kucağına almak için gün sayan Abazi'nin şiş karnı ise dikkatlerden kaçmadı.



Zara ve Merve Özbey de görkemli gecede sahne aldı.



Selin İmer - Mustafa Ceceli



Oğulcan Engin - Seda Sayan



Selim Selimoğlu - Bengü



Hacı Sabancı - Nazlı Kayı



Hakan Altun



Derya Uluğ



Pelin Karahan - Bedri Güntay



Çağlayan Topaloğlu



Yalın



Işıl Reçber



Levent Kızıl