Tara de Vries'ın Osmanlı rüzgarı estiren kostümü büyük beğeni topladı

Miss Universe temsilcimiz Tara De Vries, önceki akşam Bangkok’ta Hürrem Sultan kostümü ile sahnedeydi. Genç kızın, Tayland’da Osmanlı rüzgarı estiren kostümü, büyük alkış topladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2018 Güncelleme 12 Aralık 2018, 07:59
Tara de Vries’ın Osmanlı rüzgarı estiren kostümü büyük beğeni topladı

İÇİNDEKİLER



Tayland'ın
başkenti Bangkok'ta önümüzdeki hafta düzenlenecek Miss Universe öncesi tüm ülkelerin güzelleri, toplumlarının ulusal kostümlerini tanıttı. Görkemli yarışmada ülkemizi temsil edecek olan Tara De Vries, önceki gün yapılan gecede Hürrem Sultan kostümüyle podyuma çıktı. Salondaki izleyiciler ise Tara'nın sultan kostümüne hayran kaldı. 19 yaşındaki güzele alkış yağdırdı. Tara da kendisini alkışlayanları, kollarını açıp gülümseyerek selamladı.


Türkiye eski güzeli Özlem Kaymaz'ın Hollanda doğumlu kızı Tara'nın Tayland'da estirdiği Osmanlı rüzgarı ise yabancı medyada da geniş yer buldu. Genç kızın kıyafeti kadar podyumdaki asaleti de yabancı gazetecilerden övgüler aldı. Bu arada 13 metre uzunluğundaki Hürrem Sultan kostümü, kadife ve ipek kumaştan oluşuyor. Taç ise 3 bin Swarovski, yarı değerli taş ile yapıldı. Tara De Vries, "Bu kostümü giymek ve ülkemin değerli tarihini yansıtmak gurur vericiydi" dedi.



Miss Kolombiya Valeria Morales

Yarışmacılar, kendi ülkelerinin esintilerini yansıtan kostümlerle podyuma çıktı.



Miss Endonezya Sonia Citra



Miss Nepal Manita Devkota

Güzeller, geleneksel ve dini motifli kostümler de taşıdı. Vietnamlı yarışmacının ekmeklerle kaplı kostümü ise geceye renk kattı.



Miss İspanya Angela Ponce



Miss Malta Francesca Mifsud



Miss Vietnam H'Hen Nie



Miss Tayland Sophida Kanchanarin

Taylandlı yarışmacı, kostümünde ülkenin simgesi olan fili kullandı.