Hedefim Sensin filminin galası yapıldı

Hedefim Sensin filminin galası Kanyon’da yapıldı. Başrol oyuncuları filmden iyi bir gişe başarısı beklediklerini vurguladı. Geceye Yılmaz Erdoğan, Ali Sunal, Kubat, Nilgün Belgün gibi isimler de katıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2018 Güncelleme 29 Kasım 2018, 07:58
Hedefim Sensin filminin galası yapıldı

İÇİNDEKİLER



Ünlü
oyuncu Ata Demirer'in yazdığı, Kıvanç Baruönü'nün yönettiği 'Hedefim Sensin' filminin galası önceki akşam Kanyon AVM'de yapıldı. Filmin oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, Erkan Can, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri ve İlker Aksum'un tam kadro bulunduğu geceye ünlü isimler de yağdı. Gece de Yılmaz Erdoğan, Ali Sunal, Buket Aydın, Kubat, Nilgün Belgün, Nevra Serezli gibi isimler de vardı. Gösterimden önce oyuncular davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYES​İ OLDU
Başrol oyuncularından Gonca Vuslateri, "Başta Ata Demirer ve Demet Akbağ olmak üzere filmdeki birçok oyuncuyla ilk filmimiz. Harika bir Eylül-Ekim ayı geçirdim. 2 Eylül'de doğum günümde başladım sete, bana da şahane bir doğum günü hediyesi oldu" diye konuştu.



Ali Sunal - Nazlı Kurbanzade



Ayten Kaçar - Cenk Demirer

Ata Demirer'in annesi Ayten Kaçar ve erkek kardeşi Cenk Demirer de gala gecesine katıldı.

Geceye tek katılan usta isim Erkan Can objektiflere poz verdi.



Kulağına takılı aparatı soran muhabirlere ise "Çocuklar benim işitme sorunum var. O yüzden iki kulağımda da cihaz takılı" yanıtını verdi.



Filmin davetlileri arasında yer aldığını söyleyen emektar oyuncu Erol Taşçı galaya alınmadı.



Güvenliklerin yaka paça dışarı attığı Taşçı, "Tartaklandım. Kimsenin sesi çıkmadı" dedi.

DOĞAN SAVAŞ